Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Account Directors

Ambitiøse og kompetente kollegaer med skarpe salgsprofiler

Unique Human Capital oplever et stigende aktivitetsniveau og søger derfor erfarne Account Directors, der sammen med os kan sikre et fortsat højt fagligt niveau og en sikker linje i opgaveløsningen over for vores kunder.

Som Account Director har du ansvar for at skabe resultater og bidrage til vækst og udvikling samt udbygge Unique Human Capitals kundenetværk bedst muligt inden for vores kernekompetencer Executive Search samt Search & Selection.

Vi tror på, at frie mennesker med store ambitioner skaber de bedste resultater. Vores organisation bygger derfor på et uhøjtideligt og lavbureaukratisk miljø, hvor de menneskelige værdier sættes højt. Vi er individualister, men samtidigt også stærke teamplayere der trives bedst, når kvalitativ opgaveløsning og faglig udvikling går op i en højere enhed. Ønsker du at blive en del af et stærkt team, hvor du dagligt bliver udfordret, er du et rigtigt godt bud på vores nye kollega.

Du er en salgsmæssig kapacitet og en excellent netværker, der samtidigt kender betydningen af en kvalitativ rekruttering af ledere og nøglepersoner samt processen hermed. Du brænder for det, du laver, du arbejder professionelt og ved, at gode resultater kræver mere end frække buzzwords og tomme konceptfraser.

Du har en relevant videregående uddannelse, et stærkt netværk på direktion- og bestyrelsesniveau og er klar til at yde en ekstraordinær indsats for kunderne. Du har solid erfaring fra konsulentbranchen, og det er nødvendigt, at du har en grundlæggende forretningsmæssig forståelse fra erhvervslivet, samt at du selvstændigt kan skabe resultater og bidrage til vækst og udvikling.

Har du styrken, kan du se dig selv på holdet, og vil du være med til at gøre en forskel inden for forretningsorienteret Executive Search samt Search & Selection, ser vi frem til at høre fra dig.

Arbejdssted: København, Aarhus og Aalborg

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Jørn Duhn på M +45 21 75 19 25 vedr. job i København og Partner Morten Andersen på M +45 22 11 61 88 vedr. job i Aarhus eller Aalborg. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital (tidligere UniqueConsult) blev etableret i 2003 og har kontorer i København, Aarhus og Aalborg. Hos os er dagligdagen præget af engagement, ansvarlighed og omhu i et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig og direkte omgangstone. Vi er p.t. 25 medarbejdere i Danmark, der løser opgaver inden for Board Search, Executive Search, Search & Selection samt assessment og outplacement i såvel danske som internationale virksomheder. Vi arbejder med velafprøvede værktøjer til bedømmelse og udvælgelse af kandidater samt kvalitetsstyrede processer i kunde- og kandidatkontakt. 

Siden 2013 har vi været nordisk partner i det globale Executive Search-netværk Penrhyn International. Unique Human Capital blev i september 2016 en del af First Chair Group, hvor vi deler ambitioner med p.t. ca. 150 kolleger om at skabe Danmarks førende koncern af rådgivningsvirksomheder.

Se mere på www.uhc.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20