Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Afdelingsdirektør, Herning

Professionel og forretningsorienteret direktør til Vestjysk Bank i Herning

Er du helt opdateret på Vestjysk Banks historie? Faktisk er Vestjysk Bank med det senest offentliggjorte halvårsregnskab én af de banker i bankgruppe 2, der har det stærkeste kapitalgrundlag!

Vestjysk Bank fortsætter nu rejsen med en ny strategi, en ny forretningsstruktur og en ny organisering.  Omdrejningspunktet er uændret, nemlig en stærk lokalforankret bank med et solidt ben i gode vestjyske værdier og banksnak, der er til at forstå!

Vestjysk Bank samler derfor nu alle kræfter om at skabe vækst i forretningen både via nye og eksisterende kunder. Organisationen styrkes markant, men nærvær og enkelthed bliver fortsat nøgleord for alle i Vestjysk Bank.

I Herning samles både Centralt Erhverv og Private Banking, og du får derfor let adgang til specialister og bliver en del af et hus, der rummer ca. 60 medarbejdere. Så har du lyst til at blive Vestjysk Banks ansigt udadtil i Herning, og har du en proaktiv, professionel og kundeorienteret erhvervsprofil – er det dig, vi søger.

Som afdelingsdirektør, Herning får du ansvaret for den daglige ledelse af den lokale bank med 20 medarbejdere. Du udvikler strategier og mål for erhvervsområdet og på privatområdet i samarbejde med din privatkundechef. Du får altså det samlede forretnings- og ledelsesansvar for Vestjysk Bank i Herning i et markedsområde, der også indbefatter Ikast og Brande.

Succeskriteriet er at indfri forventningerne til både vækst og performance og samtidigt sikre, at Vestjysk Bank i Herning fremstår som en stærk lokalbank for markedsområdets erhvervs- og privatkunder.

Af øvrige ansvarsområder kan nævnes:

  • Udarbejdelse samt opfølgning på budget og handlingsplaner
  • Salgs- og markedsføring af Vestjysk Bank
  • Målstyring på afdelings- og medarbejderniveau
  • Implementering af kreditpolitikken
  • Som spillende træner at lede afdelingen og sikre etablering af gode samarbejdsrelationer internt og eksternt

Du har en solid bankfaglig baggrund og har oparbejdet et tungt netværk på erhvervsområdet i markedsområdet. Du har den kreditmæssige og bankfaglige tyngde, der gør, at du kan sætte dig i stolen som afdelingsdirektør, samtidigt med at du ledelsesmæssigt har gjort dig gode erfaringer. Du har en forretningsmæssig og udadvendt profil og trives med at være frontfiguren i markedet. Uddannelsesmæssigt har du en bankuddannelse, som du som minimum har suppleret med HD(F) eller tilsvarende.

Som person er du udadvendt, forretningsskabende, motiverende, iderig og god til at gennemføre dine ideer. Du er en motiverende leder, der styrker dine kolleger til at nå ambitiøse mål.

Du tilbydes et selvstændigt job med vide rammer til at skabe et succesfuldt forretningsområde i Vestjysk Bank.

Arbejdssted: Herning

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Marianne Reenberg, på M +45 31 55 43 98 eller Partner Morten Andersen på M +45 22 11 61 88.

 

Vestjysk Bank er blandt Danmarks største regionale banker. Med det senest offentliggjorte halvårsregnskab, nu også en af de banker i bankgruppe 2, der har det stærkeste kapitalgrundlag.

Banken har hovedsæde i Lemvig, 15 afdelinger i Jylland, og en ny stærk organisering med fokus på forretningsområderne: Erhverv, Privat, Markets, Landbrug, Koncepter og Kredit.

Vi stræber hele tiden mod et højt kompetenceniveau for både ledelse og medarbejdere. En ambition om at gøre tingene ordentligt gør kompetenceudvikling til et strategisk udviklingsområde. Blandt andet derfor er det muligt at fastholde og tiltrække dygtige og kompetente medarbejdere.

Se mere på www.vestjyskbank.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20