Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Afdelingsdirektør, Storkunde Salg

Ambitiøs vækststrategi søger eksekveringsstærk og forretningsskabende salgsleder

Spar Nord er en stærk decentral bank, der gennem sin landsdækkende kæde af 70 afdelinger sikrer lokalt markedskendskab og nærvær for sine kunder. Storkundeafdelingen beskæftiger 36 medarbejdere. Storkunde Salg beskæftiger sig primært med opsøgende salg inden for storkundesegmentet; større danske erhvervsvirksomheder. Markedsområdet er hele Danmark.

Som Afdelingsdirektør, Storkunde Salg får du en betydende rolle eksternt som internt i banken og bliver ansvarlig for, at der i markedsområdet sker en systematisk bearbejdning af attraktive danske erhvervskunder. Det er derfor vigtigt, at du allerede nu har et solidt netværk blandt større danske virksomheder og kan matche både bestyrelse, ledelse og rådgivere inden for det finansielle område. I samarbejde med direktøren for storkunder samt direktørerne i de lokale banker, vil du udarbejde salgsstrategierne, hvorefter du definerer kundesegmenter og delmarkeder, samt etablerer målsætninger og handlingsplaner for salgsaktiviteterne.

Du har erfaring med BTB salg af finansielle ydelser enten fra bank, kapitalfond el. lign. og er kendt for din udprægede forretningsforståelse, solide faglige indsigt og evne til at sætte dig ind i dine kunders behov. Som leder er du vant til at lede vidensmedarbejdere, og har en gennemgående interesse for at skabe resultater gennem dine medarbejdere.

Dit bagland bliver stærkt og består af 7 kompetente kundechefer i din egen afdeling, og i øvrigt et solidt hold af erhvervsrådgivere i de lokale banker samt specialistafdelinger inden for udland, handelsområdet og kredit. Du vil desuden få et tæt samarbejde med direktøren, det øvrige lederteam for hele storkundeafdelingen samt yderligere 11 kundechefer i storkundeafdelingen.

Som leder er du synlig og bevidst om det at være en god rollemodel for en høj faglig kvalitet og for et stærkt teamplay i egen afdeling, samt på tværs af bankens organisation. Du er kompetent i rollen som personaleudvikler og resultatskaber.

Din fremtid i Spar Nord indeholder stor selvstændighed i jobbet og rummer gode udviklings- og karrieremuligheder både i banken og i jobbet.

Arbejdssted: Hele Danmark, dog 2-3 dage ugentligt i Aalborg

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved chefkonsulent Marianne Reenberg på M: +45 31 55 43 98 eller partner Jørn Andersen på M: +45 40 26 50 36. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Spar Nord sætter stor pris på medarbejderne, og ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. I de 58 lokale banker og hovedsædet i Aalborg arbejder ca. 1.500 medarbejdere hver dag med at rådgive og servicere bankens 400.000 kunder. Spar Nord arbejder efter visionen om at være Danmarks mest personlige bank. I 2016 leverede banken et resultat på 1.028 millioner kroner før skat.

For yderligere information se sparnord.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20