Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Afdelingsdirektør for solidt pengeinstitut med jyske rødder

Forretnings- og helhedsorienteret netværker med engagement i den lokale udvikling

I et pengeinstitut med et solidt økonomisk og organisatorisk fundament, med stærke jyske rødder, som vægter nærhed til kunden, beslutningskraft og langsigtet udvikling, åbnes nu en afdeling i Viborg. For den rette kandidat er betingelserne til stede for at skabe en filial, som både forretningsmæssigt og medarbejdermæssigt forventes at vokse støt de kommende år.

Bor du i Viborg området, eller har du rødder i det midtjyske, og er det tid til at ”vende hjem”? Så er dette måske din mulighed for at kombinere interessen for udvikling af det lokale fritids- og erhvervsliv med dine ledelsesmæssige og faglige kompetencer inden for den finansielle sektor.

Som afdelingsdirektør i Viborg bliver du ansvarlig for at opbygge filialen, herunder den lokale strategi, forretningsgrundlaget og et stærkt team i et pengeinstitut, som tilbyder en bred produktpalette til såvel privat- som erhvervskundesegmentet. Hovedkontoret bakker naturligt den nye afdelingsdirektør op med nødvendige ressourcer, således at der er optimale vilkår for etablering af tillidsfulde og langsigtede kunderelationer.

Opgaverne omfatter:

Ledelse og etablering

 • Daglig ledelse af afdelingens medarbejdere
 • Udvikle og eksekvere strategier og mål for markedsområdet
 • Sikre match mellem organisering, kompetencer og målsætninger

Salg og markedsføring

 • Tage aktiv del i markedsføring og profilering af pengeinstituttet i markedsområdet (der tildeles et budget, som direktøren selv disponerer over)
 • Sikre målstyring på afdelingsniveau
 • Drive og deltage i kundeaktiviteter sammen med rådgiverne
 • Arbejde for et godt samarbejde internt samt ud mod lokalområdet
 • Resultatskabelse via etablering af langvarige relationer funderet i et solidt og stærkt værdisæt

Økonomi

 • Udarbejdelse af salgsmål og indsatsplaner samt opfølgning på disse
 • Ansvarlig for det lokale budget og den økonomiske performance i afdelingen

Kredit og bevilling

 • Ansvarlig for at efterleve kreditpolitikken
 • Bevilling inden for egen beføjelse

Du har en uddannelse fra den finansielle sektor, som omfatter både erhvervs- og privatområdet. Du har ledererfaring, eller har et ønske om at blive leder. Lederuddannelse vægtes højt, så har du ikke allerede en lederuddannelse tilbydes du en Master i Ledelse. Du har gode kontaktevner samt flere års erfaring med vækst og kundepleje af små og mellemstore erhvervskunder, ligesom du i din karriere har opnået erfaring med privatkundesegmentet.

Som person er du helhedsorienteret, du evner at se fremtidige strategiske og forretningsmæssige muligheder for den lokale afdeling, og du evner at skabe relationer bredt i det fulde markedsområde. Du er en energisk og engageret person, der trives med at udvikle og omsætte tanke til handling, og du eksekverer det med et stort og synligt drive.

Du tilbydes et selvstændigt job med vide rammer til at udvikle en succesfuld lokalafdeling i Viborg og omegn. Mulighederne for faglig og ledelsesmæssig udvikling er gode.

Arbejdssted: markedsområde Viborg

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved partner Charlotte Pontoppidan Wise på M: +45 20 42 85 89 eller chefkonsulent Tina Brun på M: +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vores kunde er et troværdigt og lokalt anerkendt pengeinstitut.

 

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20