Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Business Controller

Karrierestilling for kandidaten med potentiale og ambitioner om at udvikle sig i en velkonsolideret international produktionsvirksomhed

Ammeraal Beltech Modular A/S, som er en del af en ekspansiv og succesfuld international koncern, oplever vækst og et deraf øget behov for at udvikle forretningsgange, strukturer og procedurer de kommende år.

Business Controlleren skal med reference til CFO bidrage til tilvejebringelse af beslutningsgrundlag for direktionen og den øvrige lokale ledelse samt være driver og facilitator på at udvikle og styrke interne procedurer og forretningsgange i økonomiafdelingen.

Business Controlleren skal fungere som en kompetent og tillidsvækkende sparringspartner for hele forretningen på virksomhedens udvikling de kommende år, og det forudsættes, at der er en interesse og udadvendt approach mod at skabe relationer bredt i organisationen med henblik på at kende årsager, afvigelser og muligheder bag nøgletal og regnskaber.

Business Controllerens rolle spænder fra udarbejdelse af finansiel og driftsmæssig rapportering til videreudvikling og optimering af kalkulationssystemet samt deltagelse i den årlige budgettering og forecasting. Du vil komme tæt på forretningen og proaktivt udfordre til forbedringer.

Ansvarsområderne og arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse af analyser af både økonomisk og driftsmæssig karakter med særlig fokus på forbedring af profitabilitet og working capital
  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskab i samarbejde med CFO
  • I closing processen ved regnskabsudarbejdelse at sætte fokus på årsags- og afvigelsesforklaringer i samspil med forretningen
  • Rullende forecasts
  • Kvartalsvise indtjeningsanalyser
  • Omkostningsanalyser
  • Kontinuerlig fokus på forbedringer
  • Sikre Best Practice

Du har relevant uddannelse som cand.merc., HD Regnskab, Økonomistyring, Revision eller lignende. Du har minimum tre års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opnået god praktisk erfaring med controlling, månedsrapportering samt har erfaring med rapporteringsværktøjer, IT-analyseværktøjer og opstilling af business cases. Erfaring fra produktionsvirksomhed vil være en fordel.

Ammeraal Beltech Modular A/S tilbyder et karrierejob med gode udfordringer, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt i en robust og international virksomhed, hvor innovation og kvalitet er i højsædet.

Som person er du energisk, effektiv og har et godt overblik. Samtidig har du blik for væsentlige detaljer, og du vægter kvalitet højt. Du kommunikerer positivt og med et glimt i øjet på alle niveauer i virksomheden, og du arbejder med en høj grad af integritet. Endelig er du stærk analytisk, formår at skabe transparens i omkostninger og indtjening og at tage direkte aktion på afvigelser.

Arbejdssted: Vejle

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved chefkonsulent Tina Brun M (+45) 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ammeraal Beltech Modular A/S er beliggende i Vejle og beskæftiger her knapt 170 medarbejdere. Virksomheden er en af verdens førende leverandører af modulære transportbånd til en bred vifte af brancher, lige fra biler og fødevarer til emballage. Virksomheden i Vejle er en producerende Business Unit med produktion i Danmark, Polen og USA og er en del af Ammeraal Beltech-koncernen, som har hovedsæde i Holland. Koncernen beskæftiger 2400 medarbejdere og er repræsenteret i 26 lande verden over.

Læs mere på http://www.unichains.dk/ og http://www.ammeraalbeltech.com/

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20