Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Butikschef, IDEmøbler Vejle

Proaktiv salgsleder med ambitioner

IDEmøbler består af 33 bolighuse samt seks tilknyttede bolighuse i Danmark, Island, Grønland og på Færøerne. IDEmøblers koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment i godt design og særdeles god kvalitet med et landsdækkende netværk af mellemstore butikker med et gennemsnitligt salgsareal på ca. 3.000 m2.

Møbelkæden søger butikschef til Vejle. Som butikschef har du det fulde ansvar for driften af butikken. Du står i spidsen for dit eget team og har en forpligtelse til at skabe og opretholde den positive ånd og vindermentalitet, som IDEmøbler står for. Du er en del af holdet og ser dig selv som en spillende træner. Som butikschef er du også brandambassadør og kulturbærer, som skaber motivation hos alle medarbejdere til at udleve IDEmøbler-brandet og sætte kunden i fokus ud fra de tre værdier: kompetent, troværdig og ejerskab. Det forventes, at butikschefen går forrest og ”walk the talk”.

Butikschefen er ansvarlig for at sikre højest mulige indtjening og omsætning, herunder at lede og motivere medarbejderne samt at sørge for, at butik og sortiment er præsenteret på en ordentlig måde hver dag.

Du har minimum to års erfaring som butikschef, og dine resultater taler for sig selv. Du har en stor faglig viden om retail og er en inspirerende og motiverende leder, der har sans for at skabe gode kunderelationer. Du har næse for godt købmandskab og har 100% fokus på salg, kundeservice og medarbejdere. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra møbelbranchen. Dog er det en fordel af have erfaring fra personligt salg f.eks. fra køkken-, tøj- eller bilbranchen.

IDEmøbler tilbyder et udfordrende job i en velkonsolideret virksomhed samt i et professionelt team af dynamiske medarbejdere i en flad organisation med høj grad af selvstændighed og korte beslutningsveje. Du er selvfølgelig også garanteret sparring og samarbejde med engagerede og kompetente kolleger.

Arbejdssted: Vejle

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Chefkonsulent Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 eller Partner Rikke Dolberg på M: +45 28 98 81 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

IDdesign er hovedselskab for møbelkæderne ILVA, IDEmøbler, og IDdesign er dermed Danmarks største og førende detailhandler inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 71 møbelhuse i Danmark og i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr.

IDdesign er ejet af LARS LARSEN GROUP.

Se mere på iddesign.as

 

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20