Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
CFO

Med på alle niveauer, del af direktionen og mulighed for at gøre en forskel.

Som CFO får du det overordnede ansvar for økonomi og IT i virksomheden. Du refererer direkte til den adm. direktør og bliver en del af direktionen. Du bliver tæt sparringspartner med både direktør og bestyrelse. Samtidig med at du agerer sparringspartner på strategisk niveau, formår du også at lede økonomifunktionen ”hands-on”. Gennem både dygtig og synlig deltagelse i afdelingens dagligdag, formår du at holde en høj medarbejdertilfredshed og høj faglig kvalitet i afdelingen. Du har et naturligt blik for effektive rutiner og kan hurtigt gennemskue, hvordan processer optimeres.

De væsentligste overordnede opgaver er:

  • Ledelse og motivation af 2 medarbejdere
  • Regnskab og rapportering, høj kvalitet og validitet
  • Optimering af forretningsgange
  • Controlling (performance) inkl. opbygning af BI
  • Ekstern kontakt til bank, forsikring og revision

Virksomheden, der er ejerledet, har et stærkt brand og er kendetegnet ved en uformel omgangstone og en hverdag med få regler, politikker og håndbøger. Den rette kandidat evner selv at definere rammerne i jobbet, og formår at navigere ud fra værdier og målsætninger. Fokus er på knivskarp økonomistyring, højt kommercielt fokus og viljen til vækst.

Du har en relevant højere økonomisk uddannelse, fx cand. merc., HD R eller lignende og minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra retail- eller kædevirksomhed. Du har såvel en ”hands-on” tilgang til opgaverne som strategisk/taktisk ledelseserfaring og trives i begge roller. Dine arbejdsmetoder tager naturligt afsæt i din tætte involvering med organisationen, målstyring, opfølgning og effektivisering.

Som person har du en udpræget forretningsforståelse, og din personlige gennemslagskraft er stor. Du er struktureret og har sans for detaljen, men evner samtidig med at holde overblik og have flere bolde i spil på samme tid. For at få succes i rollen skal du trives i en værdistyret kæde, hvor forretningsmæssige resultater samt respekt for og tillid til medarbejderne er nøgleordene.

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling med stor mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling.

Arbejdssted: København

 

Venligst søg gennem dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

 

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20