Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Controller

Attraktiv regnskabsstilling i et veldrevet medlemsejet forsikringsselskab med stærke værdier

Som Controller i Sygeforsikringen ”danmark” bliver du en del af en velfungerende økonomi- og regnskabsfunktion. Du får reference til regnskabschefen og får tildelt selvstændige ansvarsområder i forbindelse med den regnskabsmæssige rapportering.

Dine primære arbejdsområder vil bl.a. være inden for:

  • Rapportering – måneds-, kvartals- og årsregnskaber inkl. afvigelsesforklaringer
  • Omkostningskontrol og -analyser
  • Budgettering af omkostninger

Desuden får du mulighed for at indgå i et samarbejde med dygtige kolleger på hovedkontoret, der som dig har ét formål – nemlig at drive en effektiv administration til gavn for foreningens medlemmer.

Du har relevant uddannelse inden for økonomi og regnskab, og du sidder i dag i en tilsvarende rolle som controller eller økonomi-/regnskabsassistent og brænder for at prøve kræfter i en veldrevet medlemsejet forsikringsvirksomhed, der med stor succes har været i stand til at ”sætte strøm” til de administrative processer. Sygeforsikringen ”danmark” har således opbygget et ERP-system i Navision, hvor de store mængder af data, der arbejdes med, importeres elektronisk.

I forhold til rollen som Controller stiller det krav til, at du er rutineret IT-bruger – specielt Excel, da mange af de analyser og kontroller, du arbejder med, sker i Excel-modeller på basis af udtræk fra ERP-systemet. Der stilles ikke krav om kendskab til eller erfaring fra forsikringsbranchen.

Som person er du struktureret med sans for deltaljen. Du sætter en ære i at levere et godt arbejde, og du motiveres af at være i en virksomhed, hvor du får mulighed for selvstændigt at arbejde med opgaverne.

Sygeforsikringen ”danmark” tilbyder et spændende og interessant job i et medlemsejet forsikringsselskab med gode og sunde værdier, en fornuftig ”work-life balance”, og hvor du får mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Aflønning sker på et niveau, der matcher stillingens indhold og dine kompetencer.

Arbejdssted: København

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Louise Nielsen på M: +45 29 74 24 24. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Sygeforsikringen ”danmark” er en meget succesfuld medlemsejet forening, der giver tilskud på syge- og sundhedsområder til over 40% af danskerne, og giver mere end 90 øre retur i tilskud af hver krone, der betales i kontingent. De løbende målinger viser høj kunde- og medlemstilfredshed.

Forretningen er mindre kompleks og dermed også mindre konjunkturfølsom end typiske forsikringsselskaber. Med en egenkapital på ca. 5,6 mio. er kapitalgrundlaget i Sygeforsikringen “danmark” på et meget tilfredsstillende niveau, og egenkapitalen opfylder fuldt ud de skærpede solvenskrav for finanssektoren.

For 2016 blev årets resultat et overskud på 292,8 mio. kr. I årets resultat indgår et forsikringsteknisk resultat på 3,4 mio. kr. og et resultat af investeringsvirksomheden på 289 mio. kr. Medlemstilgangen i 2016 var på næsten 50.000 medlemmer.

Læs mere om Sygeforsikringen “danmark” på www.sygeforsikring.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20