Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Erhvervskundechef, Viborg

Velkendt og vellidt hos kunder og medarbejdere!

Som erhvervskundechef hos Spar Nord i Viborg er det din opgave at synliggøre bankens stærkt lokale profil og kompetencer. Det er tilmed også din opgave at deltage aktivt i forbindelse med udarbejdelse og implementering af forretningsstrategien for hele bankområdet, ligesom du bliver overordnet ansvarlig for erhvervsafdelingens drift og udvikling i markedsområdet Viborg.

Af væsentlige opgaver kan nævnes:

  • Daglig ledelse af erhvervsafdelingen i Viborg
  • Opsøgende salg til erhvervskunder
  • Udvikle strategier og mål for erhvervsområdet
  • Sikre match mellem organisering, kompetencer og målsætninger
  • Tage aktiv del i markedsføringen af Spar Nord i markedsområdet
  • Udarbejdelse af budgetter og handlingsplaner i samarbejde med direktøren samt opfølgning på disse
  • Ansvarlig for den totale økonomiske performance i erhvervsafdelingen
  • Ansvar for mindre erhvervsportefølje

Du har en grundlæggende bankuddannelse suppleret med en videregående uddannelse på fx HD-niveau. Du har desuden ledererfaring fra en tilsvarende eller større stilling, som også kan være erhvervet fra en stilling som gruppeleder eller som souschef i en større erhvervsafdeling. Du har hermed opnået erfaring med områderne kredit og salg samt har et overordnet kendskab til områderne privat og pension.

Du er en motiverende og ansvarlig leder, der formår at uddelegere på en effektiv og kommunikerende måde. Du er en igangsætter, der tager ansvar for aktiviteter, projekter og personale. Du fremstår selvsikkert, arbejder selvstændigt og er dygtig til at udvikle og coache dine medarbejdere. Du har en imødekommende og entusiastisk personlighed, og er en dygtig relationsskaber, der har let ved at skabe kontakt til folk på alle niveauer. Du er karismatisk og formår at begå dig såvel opad som nedad i organisationen. Du tør søge udfordringer og tager ansvar og takler evt. konfliktsituationer på en objektiv og empatisk måde.

Spar Nord, Viborg har en ambitiøs vækststrategi, og det forretningsmæssige potentiale er stort – ikke mindst på erhvervsområdet, hvilket betyder, at erhvervskundechefen, som indfrier målene, vil komme til at lede en afdeling, der både forretningsmæssigt og medarbejdermæssigt vækster.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Marianne Reenberg på M +45 31 55 43 98. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Spar Nord sætter stor pris på medarbejderne, og ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. I de 58 lokale banker og hovedsædet i Aalborg, arbejder ca. 1.500 medarbejdere hver dag med at rådgive og servicere bankens 400.000 kunder. Spar Nord arbejder efter visionen om at være Danmarks mest personlige bank. I 2016 leverede banken et resultat på 1.028 millioner kroner før skat.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20