Følg os på
Executive Search

Executive Search i kompromisløs kvalitet

Kombinationen af kompetente konsulenter med stor forretningsforståelse og velafprøvede og dokumenterede processer giver høj succesrate og lav fejlprocent i Executive Search.

En fejlslået Executive Search har store økonomiske, ressource- og imagemæssige konsekvenser. Vi har kompetencerne, erfaringen og koncepterne til at sikre størst mulig træfsikkerhed i valget af den bedst egnede leder eller specialist i et Executive Search forløb.

Grundlaget for en veludført Executive Search er en grundig foranalyse med gennemgang af strategi, organisation, kompetenceniveau- og gab samt branche.

Executive Search processen

Næste skridt i Executive Search processen er en afklaring af stillings- og kandidatprofilen, hvor første del er dedikeret indholdet i jobbet, indeholdende klar og præcis beskrivelse af ansvarsområder, arbejdsopgaver, succeskriterier, udfordringer i jobbet, key stakeholders, organisationen, udviklingsmuligheder for kandidaten, forventet rejseaktivitet samt ramme for lønpakke. Anden del af beskrivelsen omhandler kandidatprofilen, hvor vi går i dybden med, hvilken kandidat virksomheden ønsker i relation til ovennævnte aspekter i foranalysen. I kandidatprofilen beskrives først basale faktorer som kravene til kandidatens kunne indenfor sprog, IT, uddannelse og domicil. De faglige kompetencer beskrives og de mest essentielle kompetencer struktureres i et evaluerings- og kompetenceskema.

Sidste del af kandidatprofilen er en personbeskrivelse, der matches op mod de krav virksomheden har til kandidatens personlige egenskaber.

Executive Search - Unique Human Capital

Kompetent rådgivning og sparring inden for Executive Search

Det grundige forarbejde i en Executive Search sikrer en effektiv og transparens proces samt kandidatprofil, til gavn for både kandidater og kunder. Slutresultatet er et kompetent og motiveret kandidatfelt.

Ændringer i virksomhedens øverste direktion og/eller ledergruppe har en stor indvirkning både internt og eksternt, og det er altafgørende at kommunikationen er planlagt og tidsmæssigt korrigeret med ansættelsesprocessen. Diskretion er en selvfølgelighed. Er det en åben Executive Search har vi gennem årene haft succes med samkøring af kommunikationsplanen med virksomhedens kommunikations og PR-ansvarlig.

Til hver Executive Search opgave sammensætter vi et kvalificeret team bestående af researchere, konsulenter og supportere.

I et Executive Search forløb vil kunden altid opleve at:

 • Løsningen er tilpasset kundens aktuelle situation samt markedet
 • Metodisk og struktureret afdækning af markedet – til vi finder det rette felt af kandidater
 • Velafprøvede og effektive processer, som er gennemtestede og dokumenterede
 • Ugentlige statusopdateringer på procesniveau, så kunden er orienteret og up to date med, hvor i processen og forløbet vi befinder os
 • Hver Executive Search proces har inhouse erfarne searchere tilknyttet med dybt branchekendskab
 • Da vi altid yder kompromisløs kvalitet, afsluttes alle lederrekrutteringer med et struktureret opfølgningsforløb efter ansættelse – både med kunde og kandidat, så vi sikrer vedvarende tilfredshed med ansættelsen. Vi følger op på både personlighed og faglighed.

Din trusted advisor

Som trusted advisor inden for Executive Search, er vi stolte af at have tætte og langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder. Det sikrer, at vi er helt tæt på kunden og har en stor viden om deres organisation og deres markedsspecifikke situation. Konsulenternes dybgående kendskab til kunden bevirker, at de kan videreformidle kundens historie og identitet til kandidaterne professionelt og præcist.

Unique Human Capitals konsulenter har alle ledererfaring, der giver en indsigt og viden som gør dem højst operationelle i deres konsulentfunktion inden for Executive Search.

C-Level

Med Executive Search rekrutterer vi bl.a. C-level kandidater til følgende stillinger:

 • Board of Directors/CEO
 • CFO/Financial Management
 • CSO/Sales Management
 • CTO/Technical Management
 • Tunge specialister

Kundekredsen består af danske, skandinaviske og internationale mellemstore og store koncerner, familieejede og kapitalfondsejede virksomheder.

Jeg har i min erhvervskarrieres tid haft gavn af mange forskellige rekrutteringsbureauer/headhuntere i både ind- og udland og har altid lagt vægt på at partneren har en professionel tilgang i alle led og samtidig er åben for hurtige og fleksible processer; Hvorfor vente med at slå til, hvis man har den rette fornemmelse af en kandidat.

Det sidste kræver at kemien mellem partneren og undertegnede er på plads og er i det hele taget en afgørende faktor – det mærker man hurtigt.

Unique Human Capital levede mere end rigeligt op til begge dele i den netop afsluttede proces, hvor jeg har fået fat i en super kandidat. Processen har nok været tæt på det optimale (sagt af en jyde med et glimt i øjet).

CEO Erik Høy, Designa

Vi har et rigtig godt, professionelt og tillidsfuldt samarbejde med Unique Human Capital, som har hjulpet os med at finde nøglepersoner til både Danmark og Kina; En ny CEO til Bloomingville Danmark, efter at jeg selv trådte ud af rollen og ind som bestyrelsesformand. Desuden har de fundet en Salgsdirektør og Brand Manager til Bloomingville, og da Regent Holdings andet selskab; Creative Home skulle starte forretning i Kina, valgte vi også at få Unique Human Capital til at hjælpe os med at finde en ny CEO til Kina. Alle opgaver er løst til stor tilfredshed. Når man laver en aftale med Unique Human Capital, bliver den holdt. Der bliver leveret long- og shortlists og de kommer i mål til tiden. Jeg kan afgjort anbefale Unique Human Capital til andre.

Bestyrelsesformand Simon Stampe, Bloomingville

Kompromisløs kvalitet

Som leverandør af Executive Search yder vi kompromisløs kvalitet og overholder derfor alle lovgivningsmæssige og forretningsetiske spilleregler.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde den rette kandidat. Du kan kontakte os på tlf. 7020 6700 eller bruge kontaktformularen øverst på siden.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik