Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK

Executive Search

Executive Search: Tiltrækning af de ultimativt bedste

 

Executive Search – Your Trusted Advisor 

Executive Search er evnen til at kunne tiltrække de bedste kandidater – og det er helt afgørende inden for bestyrelses- og lederrekruttering.  Ofte er den bedst egnede kandidat passivt interesseret i nye muligheder, og det gør arbejdet med Executive Search og Board Search til en særlig udfordring. Den helt rigtige kandidat er ikke kun guld værd for en virksomhed – kompetente og velvalgte ledere og bestyrelsesmedlemmer er også en typisk medvirkende årsag til, at virksomheder kan stå distancen over for konkurrenterne i markedet.

Lederrekruttering fører til, at markedets ultimative kandidat bliver fundet, er ikke kun et spørgsmål om et stort forarbejde. Det kræver ressourcer, kompetencer og gennemprøvede værktøjer og metoder samt respekt for værdier og holdninger. Endelig er stor viden, indsigt og erfaring en vigtig egenskab i Executive Search, som vi også besidder.

Hos Unique Human Capital er Executive Search og Board Search en proaktiv, systematisk og meget omfattende afsøgning af markedet. Vores lederrekruttering inddrager således også kandidater, der er i job. Passive kandidater søger ikke efter en ny stilling, men de kan motiveres, såfremt det er det helt rigtige karriereskridt for dem. Den passive kandidat forholder sig ofte meget realistisk til den konkrete stilling, fordi de har tid til at vente på det helt rigtige karrierematch.

Executive search - Find den rette kandidat med lederrekruttering

Kompetent rådgivning og sparring

Vi har specialiseret os i Executive Search og kan finde alt fra den rette leder til bestyrelsesmedlemmer over C-level. Vi er professionelle og engagerede i rekrutteringsarbejdet, og vores mange års erfaring, stærke kompetencer samt et stort personligt netværk sikrer jer effektiv lederrekruttering og board search.

Med vores interesse for jeres organisation eller virksomhed, kan vi med garanti finde præcis den nøglemedarbejder, som med sine værdier, holdninger og generiske kompetencer kan skabe merværdi hos jer.

Et Executive Search forløb hos Unique Human Capital giver således virksomheden en effektiv og enkel proces, rådgivning fra erfarne og engagerede konsulenter og professionel anvendelse af kendte og afprøvede værktøjer samt garanti for, at den rette kandidat ansættes.

Med Executive Search og Board Search rekrutterer vi bl.a. C-level kandidater til følgende stillinger:

  • Board of directors/CEO
  • CFO/financial management
  • CSO/sales management
  • CTO/technical management
  • CSO/supply chain management

Kontakt os i dag og hør nærmere om lederrekruttering og mulighederne for et professionelt Executive Search forløb.

 

Registrer dig nu ved Not Actively Looking                                           Globalt arbejder vi sammen med Penrhyn
International

                                    Delfin                                                                                                P

 

Vi tilbyder også forløb i Outplacement, samt Board Search, Search and Selection og Assessment and Performance.

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20