Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Finance Manager

Forretnings- og udviklingsansvarlig for finance, Falck Helse 

Som Finance Manager hos Quick Care A/S | Falck Helse AS | Falck Lægehuse A/S vil du med reference til CFO blive ansvarlig Finance Manager og controller for en af virksomhedens store enheder; Falck Helse i Norge.

Du skal med din tyngde i regnskab eksekvere en række centrale opgaver i forhold til at servicere Falck Helse med forskellige former for regnskabsmæssig support, hvilket du dagligt håndterer i samarbejde med dine dedikerede kolleger i regnskab, bogholderi, jura og løn.

Derudover bistår du organisationen med analyser, business cases og økonomisk sparring for herigennem at være med til, at forretningen realiserer sine mål. Det analytiske og forretningsmæssige arbejde skal understøttes af, at du har styr på detaljerne og kan supportere organisationen med opgaver af mere hands-on karakter, såsom udarbejdelse af budgetter, udtræk fra databaser, strukturering, overblik og kvalitetssikring af analyser og tal.

Din daglige interaktion med landeledelsen vil være central for at sikre forståelse, fremdrift og eksekvering på såvel det finansielle område som udvikling af nye forretningsområder, systemer og metoder.

Af arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Daglig finansansvarlig for virksomhedens norske selskab
 • Budgettering og opfølgning
 • Koncernrapportering
 • Dokumentation af controlling og interne processer
 • Forberedelse af årsregnskab
 • Revisionsgennemgang
 • Indberetninger til offentlig myndighed
 • Sikre præcise analyser af business performance og forecast informationer
 • Rapportering i henhold til Falcks guidelines
 • Koordinering af årsplaner og opfølgning på finansielle resultater
 • Ansvarlig for gennemførelse af økonomiske analyser og udarbejdelse af beslutningsoplæg i forbindelse med forretningsudvikling
 • Via aktiv controlling udøve problemløsning og foreslå løsninger for koncernledelse og norsk landeledelse
 • Udføre og supportere den videre udvikling af business controlling
 • Bidrage med analyser og talmæssige input til udbudsmaterialer m.m.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud. eller HD-R og gerne erfaring med eksekvering af lignende opgaver, ideelt fra revision eller en central økonomifunktion. Dine kompetencer i brugen af Excel er på et højt niveau og du forstår herigennem at skabe overblik og transformere store mængder data.  Du behersker dansk såvel som engelsk i skrift og tale.

Du er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt mind-set og evner at sætte dig ind i arbejdsgange og procedurer. Du er selvstændig, selvkørende og proaktiv og kan holde overblik over alle facetter af processerne. Du er god til at skabe overblik, men du kan også gå i detaljer, når det er nødvendigt. Du er en dygtig kommunikator, der i stand til at samarbejde på tværs af organisationen, og du ser muligheder og griber boldene og udfordringerne, som opstår samt følger dem til dørs.

Rejsedage           1-5 dage pr. md. til Oslo, Norge

Arbejdssted       Herning

Tiltrædelse        Hurtigst muligt

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Chefkonsulent Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Falck Helse AS i Norge er en del af Falck-koncernen under forretningsområdet for Healthcare. I Falck Healthcare arbejder vi med forskellige former for sundhedsydelser, forebyggelse og sygefraværshåndtering til private virksomheder, offentlige organisationer samt forsikrings- og pensionsområdet. Falck Helse har gennem de seneste år haft stor succes på det norske marked med en kraftig vækst i sine aktiviteter. Selskabets økonomifunktion varetages ud fra et fælles servicecenter, som er placeret i Herning. Herfra styres økonomien også for Quick Care A/S og Falck Lægehuse A/S. Begge er succesfulde selskaber inden for hver deres unikke forretningsområde. Samlet beskæftiger de tre forretningsenheder ca. 400 medarbejdere.

Se mere på www.falck.no og www.quickcare.dk 

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20