Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Global Project Controller

Karrierestilling i en international virksomhed

Som Global Project Controller hos Frontmatec bliver du en del af en succesfuld, international koncern, som oplever vækst og derfor et øget behov for at udvikle forretningsgange, strukturer og procedurer i de kommende år.

Med reference til koncernens CFO sikrer du effektiv og succesfuld gennemførelse af projekter med en sund økonomi, hvor dit bidrag er at skabe overblik og transparens. Som Global Project Controller arbejder du med tilvejebringelse af valide data som beslutningsgrundlag for direktionen samt den øvrige ledelse, og påtager dig rollen som driver og facilitator for at udvikle og styrke interne procedurer for projektøkonomien.

Du vil agere sparringspartner for hele forretningen og i særdeleshed for projektlederne. Det forudsættes, at du har en interesse for, på en tillidsvækkende facon, at skabe relationer bredt i organisationen med henblik på at kende årsager, afvigelser og muligheder bag nøgletal og forretningsgange.

Dine arbejdsområder bliver at:

  • Udarbejde ledelsesrapportering, der sikrer hurtig eksekvering
  • Analysere projekter og udfordre projektlederne baseret på fakta
  • Udarbejde projektbudgetter, opfølgning og konsekvensanalyser
  • Udvikle nye værktøjer og processer til rapportering og opfølgning
  • Være tæt sparringspartner med projektlederne

Dine overordnede succeskriterier vil være at skabe overblik over økonomien i projekter, sikre transparens i økonomiopfølgning, udvikle nye værktøjer og processer, der medvirker til at øge profitabiliteten, samt udfordre projektlederne med data.

Du har væsentlig erfaring med økonomistyring fra en projekt- og produktionsvirksomhed, der arbejder med større projekter. Du kan demonstrere erfaring med at implementere best practice inden for project controlling, ligesom du besidder stor praktisk erfaring med rapporteringsværktøjer, IT-analyseværktøjer og opstilling af beslutningsgrundlag. Du formår via økonomiske analyser og finansielle modeller at skabe transparens og overblik i store komplekse projekter.

Du har relevant uddannelse som Cand. merc., HD eller lignende, men erfaring med tung projekt controlling er vigtigst.

Som person fokuserer du på at skabe resultater og trives med komplekse problemstillinger. Du arbejder systematisk og struktureret, er udadvendt og evner at arbejde på tværs i organisationen på alle niveauer.

Rejsedage: 30-40 dage årligt

Arbejdssted: Kolding

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Hanne Bjerregaard på M +45 31 12 19 41. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Frontmatec develops world-leading customized solutions for automation in the food industry, other hygiene sensitive industries, and the utilities industry. We are especially renowned for our high-quality systems for the entire value chain of the meat industry – from carcass grading to slaughter lines, cutting and deboning lines, hygiene systems and control systems to logistics and packaging. Frontmatec employs 1000 employees in 10 countries with a turnover of +200M EUR.

Read more at www.frontmatec.com

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20