Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Java Consultant – Integration

Vil du med på en spændende rejse hos en stærkt vækstende aktør i Danmark inden for digital transformation?

Som Java Consultant i Integrationsteam hos Sopra Steria bliver du en del af både eget og kunders udviklingsteam. Du vil arbejde med forskellige platforme og teknologier samt være en del af et stærkt team, hvor hver enkelt har stort ansvar og en stærk holdånd. Du vil i tæt samspil med kunden deltage i alle faser fra analyse, design og udvikling til implementering – og du vil ofte selv sidde i førersædet. Derudover er det vigtigt, at du har et ønske om at udvikle koder af høj kvalitet, og at du sætter en ære i at levere værdiskabende løsninger.

Du vil referere til Team Manager, Rasmus Reitz.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Softwareudvikling
  • Udvikling af koder på højt niveau
  • Integrationsplatforme
  • Levering af værdiskabende løsninger for forretningen


Der søges
konsulenter med 5-10 års erfaring med fokus på Java udvikling. Du har god forretningsmæssig forståelse samt et veludviklet konsulentgen. Du har en analytisk tankegang med en god forståelse for IT-arkitektur. Derudover er du en allround softwareudvikler, der ønsker høj grad af variation, udfordringer og udvikling i hverdagen.

Du har en teknisk uddannelse, men talent er endnu vigtigere.

Som person er du selvkørende, initiativrig og målrettet og trives med at være tæt på forretningen, og du er ikke bange for at udfordre for at opnå de rigtige løsninger. Du er udadvendt og meget gerne personen, der har en god ide om, hvordan en given trend kan oversættes til forretningsmæssig værdi for kunden. Du er positiv og konstruktiv af sind og ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Du har stærke samarbejdsevner og har lyst til at møde kunden.

Sopra Steria tilbyder en lydhør organisation med højt til loftet, hvor personlige interesser vægtes højt, og hvor der er rig mulighed for at forme egen karriere. Sopra Steria tilbyder et miljø, hvor man kan udfordres og udvikles fagligt – den rolle, du starter i, vil kunne udvikle sig i nye retninger, hvis du selv ønsker det. Sopra Steria ønsker at være blandt de bedste i Skandinavien med udviklende opgaver hos nogle af branchens mest spændende kunder. Du kan blive en del af en global virksomhed, som er stærk i Skandinavien og leverer lokalt i Danmark. Derudover tilbydes attraktive ansættelsesvilkår med en løn, der matcher dine kompetencer og hvor bl.a. muligheden for faglig uddannelse prioriteres højt.

Rejsedage: Som udgangspunkt begrænset, men opgaver løses ofte hos kunderne og tilknytning til opgaver i de øvrige nordiske lande kan forekomme.

Arbejdssted: København Ø

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Manager, Sussie Hartelius på M +45 20 22 26 61. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Sopra Steria er et ledende internationalt konsulentselskab med en af markedets mest omfattende ydelsesporteføljer inden for digitalisering. Selskabet tilbyder strategiudvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemudvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisationer i Skandinavien med at påtage sig et digitalt lederskab inden for sin branche. Selskabet har 40.000 medarbejdere i 20 lande og havde en omsætning på €3.7 milliarder i 2016. 

Læs mere på www.soprasteria.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20