Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Kreditorbogholder

Erfaren og selvstændig kreditorbogholder til spændende biotech virksomhed i vækst

Trives du i en stilling, hvor det forventes, at du tager ejerskab for dine ansvarsområder og sikrer, at kreditorbogholderiet kører optimalt og gnidningsløst i dagligdagen?

For Ascendis Pharma søger vi en erfaren kreditorbogholder, som har lyst til at være en del af et dedikeret, dynamisk og motiveret team i en international virksomhed, hvor der er høj grad af selvstændighed og korte beslutningsveje.

Som Kreditorbogholder i Ascendis Pharma, får du en bred palette af opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Daglig modtagelse, behandling og bogføring af fakturaer
  • Ansvarlig for Account mailbox
  • Dansk og international moms
  • Vedligeholdelse af stamdata på kreditorer
  • Vedligeholdelse af attestationsgrænser og godkendelsesflow
  • Ad hoc projekter

Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse og baggrund, men indgangsvinklerne kan være mange. Dog forventer vi, at du har flere års erfaring med kreditorbogholderi og international moms fra en lignende stilling i en international virksomhed. Koncernsproget er engelsk, og det forventes derfor, at du er flydende i både dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt. Du er rutineret i Microsoft Dynamics NAV og åben for nye IT-systemer.

For at blive en succes i jobbet forventes det, at du er åben for nye udfordringer og brænder for de opgaver, der ligger indenfor området. Du befinder dig godt i et internationalt og ambitiøst miljø, hvor arbejdstempoet er højt, men hvor der samtidig er plads til at have det sjovt i et uformelt og inspirerende miljø.

Som person er du selvstændig og arbejder struktureret med fokus på detaljen. Du er kvalitetsbevidst, analytisk og energisk. Du betragter deadlines som en positiv udfordring og bevarer overblikket – også når det går stærkt.

Du trives med daglig kontakt til mange kolleger og leverandører, og det falder dig naturligt at hjælpe dine kollegaer. Du er åben og udadvendt og har en åbenlys ”can do” attitude.

Arbejdssted: Ascendis Pharma har til huse ved Tuborg Havn i Hellerup, i smukke omgivelser med udsigt til havnen, kanalerne og Øresund.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Seniorkonsulent Kristina Heinze, M: +45 52 50 36 53. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ascendis Pharma opbygger et integreret biofarmaceutisk selskab og videreudvikler sin pipeline af langtidsvirkende terapier. De anvender deres TransCon prodrug teknologiplatform til at skabe produkter med ”best-in-class” profiler, der adresserer vigtige medicinske patientbehov, som på nuværende tidspunkt ikke bliver dækket. Ascendis Pharma har en diversificeret og balanceret produktportefølje med både interne programmer samt partnerskaber med markedsledere.

Læs mere om Ascendis her www.ascendispharma.com

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20