Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Legal Advisor

Proaktiv og helhedsorienteret Legal Advisor til forretningsorienteret projektudviklingsselskab

For TK Development, der er en af Danmarks største udviklingskoncerner inden for fast ejendom, søges en Legal Advisor til at indgå i det juridiske team, der håndterer og sikrer kontraktuelle aftaler for alle projekter udviklet af TK Development i Danmark. Du bliver tilknyttet afdelingen i København.

Som Legal Advisor kommer du til at agere i en rådgivende og procesdrivende rolle, hvor det primære fokus er at sikre kvaliteten og fremdriften i projekterne. Arbejdet er præget af en høj grad af selvstændighed, og du får ekstern berøring med TK Developments kunder og samarbejdspartnere. Internt får du en vigtig rolle som en af virksomhedens kontraktspecialister.

De primære opgaver retter sig mod optimering og kvalitetssikring af alle faser i TK Developments projekter, fra ide over udlejning, salg, projektgennemførelse og overdragelse af projektet. Dette omfatter bl.a. håndtering af samtlige kontraktlige dokumenter som options-, købs-, salgsaftaler, lejekontrakter m.fl. samt de i relation hertil værende opgaver såsom gennemførsel af due diligence og sikre, at matrikulære forhold kommer på plads.

Du har formentligt en relevant juridisk uddannelse og mindst 5 års erfaring med håndtering af kontraktuelle forhold i udviklingsprojekter inden for retail eller bolig. Måske arbejder du i dag i et udviklingsselskab, ejendomsselskab eller andet sted, hvor du har virket som rådgiver på udviklingsprojekter. Du har indgående kendskab til og erfaring med styring og planlægning af projektforløb og har i øvrigt god erfaring med due diligence og absolut øje for hvilke juridiske forhold, der i et konkret projekt skal afklares.

Du er en helhedsorienteret person med drive, der har de nødvendige faglige og personlige kompetencer til at kunne fremstå som en stærk, men også løsningsorienteret forhandler. Du har en kommunikerende, struktureret og fremadsynet arbejdsstil, der gør, at du naturligt opnår autoritet og respekt i arbejdet med at sikre fremdrift i alle projektets faser bl.a. i samarbejde med eksterne rådgivere, primært advokat og landinspektør.

Du tilbydes en udfordrende stilling i et innovativt og forretningsorienteret miljø, der – qua din involvering i store og komplekse projekter – giver rig mulighed for faglig og forretningsmæssig (kommerciel) udvikling.

Rejsedage: Begrænset

Arbejdssted: København

Hvis du vil vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved chefkonsulent Tina Brun på M: +45 21 15 15 75 eller mail tib@uhc.dk.  Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

TK Development er en børsnoteret koncern, der i tæt samarbejde med brugere og investorer arbejder med udvikling af individuelle ejendomsprojekter. TK Development medvirker aktivt til løsningen af de ejendomsbehov, der opstår i forbindelse med strukturtilpasninger inden for forskellige brancher.

Koncernens hovedkontor ligger i Aalborg, og TK Development har herudover kontorer i København, Warszawa, Prag og Stockholm.

For yderligere information se tk.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20