Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Løncontroller

Erfaren og selvstændig løncontroller søges til en spændende stilling hos Coop

Trives du i en stilling, hvor det forventes, at du tager ejerskab for dine ansvarsområder og sikrer, at løncontrolling kører optimalt og gnidningsløst i dagligdagen?

Som løncontroller i Coops lønafdeling bliver du en del af en dynamisk og velfungerende afdeling, hvor omgangstonen er uformel, samarbejde er natuligt, fagligheden er høj og hvor fællesskab og en sjov hverdag er i højsædet.

Lønafdelingen består i dag af 12 medarbejdere opdelt i to teams med hver deres ansvarsområde. Samtidig er afdelingen en del af Økonomi/HR/Service, som består af ca. 170 medarbejdere i alt. I samarbejde med KMD håndterer lønafdelingen løn for mere end 40.000 medarbejdere og arbejder med løndata før og efter lønkørslen.

Som løncontroller hos Coop får du en bred palette af opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Behandling af alle regnskabsmæssige aspekter af løn
  • Sikring af, at udbetalte lønninger er korrekte og afstemte
  • Feriepengeforpligtelser
  • Indkomstafstemning
  • Refusionsopgørelser
  • Gennemførsel af nødvendige kontroller gennem lønkørslen
  • Ad hoc-opgaver

I jobbet som løncontroller vil to dage sjældent være ens. Du vil blive udfordret og få mulighed for at spille en central rolle i at gøre lønafdelingen endnu stærkere – bl.a. ved at optimere arbejdsgange og processer. Du kan lide at jonglere med store datamængder, og det er vigtigt, at du trives med forandringer og samtidig befinder dig som en fisk i vandet i en stor virksomhed med mange interessenter.

Du har en relevant teoretisk uddannelse, f.eks. HD eller cand.merc., samt solid erfaring med regnskab og økonomi, herunder analyse/kontrol af lønomkostninger, refusionsindtægter mv. Endvidere har du god forståelse for løn- og bogføringsprocesser og procesoptimering. Du arbejder hjemmevant med Excel og MS Office. Det vil ydermere være en fordel, hvis du har kendskab til SAP. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

For at blive en succes i jobbet forventes det, at du er åben for nye udfordringer og brænder for de opgaver, der ligger inden for området. Du befinder dig godt i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor arbejdstempoet er højt, men hvor der samtidig er plads til at have det sjovt i et uformelt og inspirerende miljø.

Som person er du selvstændig og arbejder struktureret med fokus på detaljen. Du er kvalitetsbevidst, analytisk og energisk. Du betragter deadlines og forandringer som en positiv udfordring og bevarer overblikket – også når det går stærkt.

Du trives med daglig kontakt til mange kollegaer og leverandører, og det falder dig naturligt at hjælpe dine kollegaer. Du er åben og udadvendt og har en åbenlys ”can do”-attitude.

Du tilbydes en udfordrende stilling med store udviklingsmuligheder i en organisation i vækst. Du får stor indflydelse og frihed i jobbet og er garanteret sparring og samarbejde med engagerede og kompetente kolleger. Coop er desuden en stor organisation, der rummer gode udviklingsmuligheder fagligt og personligt på tværs af kæder og hovedkontor.

Arbejdssted: Albertslund

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Senior Consultant Kristina Heinze på M: +45 52 50 36 53. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Coop er Danmarks største detailhandelsvirksomhed, som driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og coop.dk samt datterselskaberne Fakta A/S og Irma A/S. Coop har, sammen med de selvstændige brugsforeninger, en årlig omsætning på cirka 50 milliarder kr. og beskæftiger 35.000 medarbejdere. Coop Danmark ejes af FDB, som har mere end 1 million medlemmer. Coop opererer på et dynamisk marked, hvor det forretningsmæssige potentiale er stort. Med udgangspunkt i en stærk og velafprøvet forretningsmodel har Coop en udviklingsstrategi, som indeholder etablering af og vækst via nye forretningsområder.

Se mere på www.coop.dk

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20