Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Direktør, Spar Nord Lillebælt

Forretningsskabende og dynamisk leder

Som Direktør i Spar Nord Lillebælt med 31 kompetente medarbejdere fordelt på afdelinger i Fredericia og Middelfart, bliver det din opgave at læse markedet og sætte målene for bankens samlede forretningsudvikling, strategi og vækst. Via dit indgående kendskab til lokalområdet og erhvervslivet i Fredericia og Middelfart og dit veludbyggede netværk i området, sikrer du en synlig profilering af din bank, som et nærværende og innovativt alternativ til de øvrige pengeinstitutter i området. Din bank skal opleves som et godt sted at være – for ansatte og for kunder, og som Direktør er det naturligt, at du bor i lokalområdet. Direktøren har reference til direktionen, samt det lokale bankråd og da vi insisterer på lokal selvbestemmelse, får du store frihedsgrader og exceptionelle muligheder for at sætte dig selv i spil som leder.

Du har som minimum en bankfaglig uddannelse, gerne suppleret med Cand. Merc. Jur., MBA, HD eller lignende. Du har endvidere flere års ledelseserfaring, samt erfaring med salg og kundepleje til primært den krævende del af privatkundemarkedet samt mindre og mellemstore erhvervskunder. Dit kreditmæssige fundament er naturligvis bredt og robust. Alt sammen med gode, veldokumenterede resultater. Det er en klar fordel, at du kender markedsområdet, herunder det lokale erhvervsliv.

Du er en synlig og kommunikerende leder, der besidder empatiske evner og har en god menneskelig forståelse, og er således i stand til at etablere og bevare gode relationer, det gør du bl.a. ved at gå forrest og selv deltage aktivt i skabelsen af resultater.

Spar Nord har en unik forretningsmodel – og den særlige model betyder, at bankkæden styres ”udefra og ind”. Hvor andre banker har filialer, har Spar Nord lokale banker, der selv har ansvaret for hvordan forretningen drives. Spar Nord er fælles om et stærkt brand og en forsigtig kreditpolitik – resten bestemmes lokalt.

Arbejdssted: Fredericia

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Chefkonsulent Marianne Reenberg M: 31 55 43 98 eller Partner Jørn Andersen M: 40 26 50 36. Alle henvendelser behandles med diskretion og fuld fortrolighed.

 

Spar Nord sætter stor pris på medarbejderne, og ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. I de 58 lokale banker og hovedsædet i Aalborg, arbejder ca. 1.500 medarbejdere hver dag med at rådgive og servicere bankens 400.000 kunder. Spar Nord arbejder efter visionen om at være Danmarks mest personlige bank. I 2016 leverede banken et resultat på 1.028 millioner kroner før skat.

For yderligere information se sparnord.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20