Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Operations & Supply Chain Manager

I en succesfuld vækstvirksomhed

Som Operations & Supply Chain Manager hos Elfac A/S har du det overordnede ansvar for drift og supply chain, herunder produktionen på virksomhedens fabrik i Silkeborg. Området, du får ansvaret for, dækker indkøb, planlægning, lager, produktion og salgsadministration.

Du bliver en del af management teamet og får reference til den administrerende direktør. I rollen som Operations & Supply Chain Manager vil du have fokus på daglig ledelse, procesoptimering og kvalitet, sourcing, logistik, økonomi og samarbejde på tværs af organisationen.

Du vil arbejde med at skabe overblik og optimere processer og procedurer, som understøtter virksomhedens fortsatte vækst og udvikling.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Ledelse af og reference fra en samlet drifts og supply chain organisation på ca. 85 medarbejdere
  • Udvikling, motivation og coaching af funktionærer og procesmedarbejdere
  • Operationalisere og implementere strategi
  • Optimere og effektivisere processer i hele værdikæden
  • Eksekvere sourcing strategi, herunder etablering af globale indkøbsaftaler
  • Budgetansvarlig, opfølgning og rapportering
  • Samarbejde på tværs af organisationen
  • Til tider involvering i kundeprojekter med viden og knowhow

Du har en baggrund med minimum fem års erfaring med produktionsstyring i en SMV virksomhed, der leverer projekter/made to order. Du har stor erfaring med ledelse af ledere og udvikling af medarbejdere, ligesom du har erfaring med supply chain management generelt, hvor du har arbejdet med optimeringsprojekter inden for metode, produktion og logistik. Du er en erfaren bruger af ERP systemer (produktionsstyring).

Du har en videregående teknisk uddannelse som maskintekniker, maskinmester, produktionsingeniør eller tilsvarende erfaring, suppleret med en kommerciel uddannelse. Alternativt har du en længerevarende relevant uddannelse og kan dokumentere teknisk flair.

Som person er du en resultatorienteret, kompetent og handlekraftig leder, der er i stand til at skabe motivation, trivsel og samarbejde. Du er drevet af ambitionen om, at teamet leverer et professionelt resultat, og trives med det daglige samspil med den øvrige organisation, dine ledere og medarbejdere, ligesom du forstår at spotte og udvikle dygtige talenter. Din ledelsesstil er pragmatisk, åben, teamorienteret og involverende, og du er en effektiv og dygtig kommunikator.

Elfac A/S tilbyder en spændende hverdag i en moderne virksomhed, der har nogle af Danmarks største virksomheder som kunder, og som er kendt for sin kvalitet og høje leveringsevne. Koncernen gennemgår i disse år en kraftig vækst og udvikling, som betyder, at kandidaten kan se frem til at blive udfordret og udviklet på såvel fagligheden som lederskabet.

Rejsedage: 0-10 dage årligt.

Arbejdssted: Silkeborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Hanne Bjerregaard på M: +45 31 12 19 41. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Elfac er Danmarks førende underleverandør af ledningskonfektion og forbindelsesteknik.
Hos Elfac lægges der vægt på rummelighed og et godt fysisk arbejdsmiljø, samtidig med at der fokuseres på leveringssikkerhed, effektivitet og kvalitet i alle led. Hos Elfac har vi én – og kun én – målsætning: At sikre vores kunder den helt rigtige løsning. Derfor arbejder vi ud fra metoden The Elfac Way, der ganske enkelt består af tre faser DEFINE – DESIGN – DELIVER.

Elfac er beliggende i Silkeborg, ejet af den svenske koncern Lagercrantz Group AB, og har 110 engagerede medarbejdere.

Læs mere på www.elfac.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20