Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK

Outplacement

Tilfører værdi individuelt, målrettet og effektivt

 

Outplacement

Når du og din virksomhed står over for at skulle afskedige en eller flere medarbejdere, er der mange aspekter at overveje for at sikre den bedst mulige proces og sikre, at alle parter kommer videre på bedste vis. Her kan outplacement gøre en reel forskel.

Et outplacementforløb hjælper jer med at tackle udfordringerne i forbindelse med opsigelser. Hos Unique Human Capital tilbyder vi således forretningsorienteret rådgivning ved afskedigelse samt kvalificeret coaching af den, eller de, opsagte medarbejdere.

Vores outplacementkonsulenter tilpasser forløbet til din virksomheds aktuelle situation – lige fra de indledende overvejelser om igangsættelse af processen til evalueringen heraf. Vi er med jer hele vejen som effektive sparringspartnere.

Et outplacementforløb giver jeres virksomhed de optimale betingelser for at holde fokus på den eksisterende forretning og de medarbejdere, der skal blive efter opsigelsesrunden.

Outplacement - Unique Human Capital tilbyder tilpassede outplacementforløb

Outplacementforløbet omfatter følgende faser:

  • Strategiske overvejelser: Faglig sparring, roadmap for processen, kommunikationsplan og budget
  • Forberedelse: Hjælp til intern og ekstern kommunikation; hvad svarer vi i mellemliggende periode, og hvordan afholder vi afskedigelsessamtalen?
  • Udvælgelse: Udvælgelsesproces, kompetenceafdækning, sæt det rigtige hold og fastholdelse af nøglemedarbejdere
  • Udførelse: Orienteringsmøde på opsigelsesdagen og opstart af individuelle outplacementforløb samt gruppeforløb
  • De følgende 90 dage: Evaluering af processen – har vi stadig det rigtige hold? For lederne: hvordan sikrer vi momentum og fastholder medarbejderne? For medarbejderne: Har vi stadig en god stemning og et godt kollegialt fællesskab?

 

Individuel outplacement og personlig karriererådgiver

Jeres medarbejdere tilbydes et individuelt karriererådgivningsforløb med udgangspunkt i deres aktuelle situation. Forløbet bygger på kemi, tillid og fortrolighed, og det varetages af en personlig karriererådgiver, der har tavshedspligt og forholder sig neutral.

I tæt samspil mellem medarbejder og konsulenten formulerer vi delmål og mål.  Vi afdækker også medarbejderens kernekompetencer samt personlige styrker og svagheder. Derudover indeholder forløbet rådgivning om anvendelse af netværk i jobsøgningen, samtaletræning med mere. Målet er at blive indkaldt til samtale, og der rådgives og coaches gennem hele processen frem til det øjeblik, hvor der foreligger tilbud om en ansættelseskontrakt.

Hør mere om outplacement

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed og medarbejdere godt gennem en opsigelsesproces.

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20