Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Persondatapolitik

Behandling af persondata i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve

Har du valgt at modtage vores nyhedsbreve, kan du her læse, hvordan vi behandler persondata i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Hvilke personoplysning behandler vi?
Navn, e-mail adresse, ip-adresse.

Formål
Formålet med behandling af persondata er at kunne sende dig vores nyheder og tilbud.

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?
Vi gemmer oplysningerne, så længe du abonnerer på vores nyhedsbrev. Vælger du at afmelde/opsige nyhedsbrevet, sletter vi alle oplysninger, vi har registreret om dig i forbindelse med vores nyhedsbreve, medmindre vi af lovgivningsmæssige årsager er forpligtet til at gemme oplysninger om dig.

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre.

Dine rettigheder
Du har altid ret til at anmode om indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, ret til at anmode om at få ajourført dine oplysninger, samt ret til at anmode om at få slettet de oplysninger, vi har om dig.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine persondata, er den rette myndighed datatilsynet. Se: www.datatilsynet.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20