Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Private Banking direktør

Professionel og forretningsorienteret leder til nyoprettet stilling

Er du helt opdateret på Vestjysk Banks historie?
Faktisk er Vestjysk Bank med det senest offentliggjorte halvårsregnskab en af de banker i bankgruppe 2, der har det stærkeste kapitalgrundlag!

Vestjysk Bank fortsætter nu rejsen med en ny strategi, en ny forretningsstruktur og en ny organisering.  Omdrejningspunktet er uændret, nemlig en stærk lokalforankret bank med et solidt ben i gode vestjyske værdier og banksnak, der er til at forstå!

Vestjysk Bank samler derfor nu alle kræfter om at skabe vækst i forretningen både via nye og eksisterende kunder. Organisationen styrkes markant, men nærvær og enkelthed bliver fortsat nøgleord for alle i Vestjysk Bank.

På Private Banking området skal der rekrutteres en direktør, der har drivet til at opbygge og drive hele Private Banking området i Vestjysk Bank. Derfor søges en proaktiv, professionel og kundevendt Private Banking direktør.

Som Private Banking direktør får du ansvaret for opbygning og drift af Private Banking i Vestjysk Bank. Med reference til markedsdirektøren får du ansvaret for at implementere Private Banking strategien, og da det er et nyt markedsområde for Vestjysk Bank, får du mulighed for fra starten at sætte dit præg på produkter, markedsføring, struktur og økonomi på området.

Succeskriteriet er enkelt: Private Banking området skal etableres og opleves både hos kunder og rådgivere som et kompetent og professionelt tilbud til bankens kunder og samtidigt være med til at skabe vækst og øget profilering af Vestjysk Bank.

Af øvrige ansvarsområder kan nævnes:

  • Udarbejde budgetter og følge op på disse
  • Planlægge salgs- og markedsføringsaktiviteter og gå forrest i udførelsen af disse
  • Planlægge, gennemføre og følge op på events
  • Som spillende træner lede afdelingen og sikre etablering af gode samarbejdsrelationer internt og eksternt

Du har en solid bankfaglig uddannelse og har oparbejdet en unik indsigt i Private Banking eller investeringsområdet. Dette gør, at du har styr på alle discipliner inden for formuerådgivning, pension, investering og skat. Dit store ledelsespotentiale er ikke nødvendigvis foldet fuldt ud endnu. Det afgørende er, at du har en forretningsorienteret og udadvendt profil, der matcher kundesegmentet. Uddannelsesmæssigt har du en bankuddannelse, som du som minimum har suppleret med HD (F) eller tilsvarende.

Som person er du udadvendt, forretningsskabende, motiverende, iderig og god til at gennemføre dine ideer. Du er en motiverende leder, der styrker dine kolleger til at nå ambitiøse mål.

Du tilbydes et selvstændigt job med vide rammer til at skabe et succesfuldt forretningsområde i Vestjysk Bank.

Arbejdssted: Herning/hele landet

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Partner Morten Andersen på M +45 22 11 61 88 eller Senior Consultant Marianne Reenberg på M +45 31 55 43 98.

 

Vestjysk Bank er blandt Danmarks største regionale banker. Med det senest offentliggjorte halvårsregnskab, nu også en af de banker i bankgruppe 2, der har det stærkeste kapitalgrundlag. 

Banken har hovedsæde i Lemvig, 15 afdelinger i Jylland, og en ny stærk organisering med fokus på forretningsområderne: Erhverv, Privat, Markets, Landbrug, Koncepter og Kredit. 

Vi stræber hele tiden mod et højt kompetenceniveau for både ledelse og medarbejdere. En ambition om at gøre tingene ordentligt gør kompetenceudvikling til et strategisk udviklingsområde. Blandt andet derfor er det muligt at fastholde og tiltrække dygtige og kompetente medarbejdere.

Se mere på www.vestjyskbank.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20