Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Project Manager

Erfaren projektleder til et af Danmarks bedste reklame- og vidensbureauer

Envision er et af Danmarks bedste reklame- og vidensbureauer, der arbejder med alle aspekter af kommunikation fra strategisk kundeviden til design og produktion. Bureauet er et reklame- og vidensbureau med et højt strategisk og kreativt ambitionsniveau.
Bureauet har vundet flere kunder de seneste år, og organisationen skal derfor styrkes med en Project Manager til en af disse kunder.

Ansvarsområde: Project Manageren får det daglige kundeansvar for en større dagligvarekunde, hvor Envison er Lead Agency. Der er tilknyttet et kontaktteam med en Key Account Director i spidsen, og Project Manageren bliver ansvarlig for den daglige kontakt med kunden og skal evne at sparre og udfordre kunden, for sammen at nå best-in-class resultater og effekt.

Af primære arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Projektledelse, der sikrer en struktureret og effektiv projektledelse i alle opgaver, samt at alle deadlines nås med rette kvalitet.
  • Ansvarlig for et godt arbejdsmiljø i projektteamet, der sikrer et højt kreativt niveau samt en problemfri løsning af opgaverne via solidt og effektivt samarbejde, hvor det har relevans, viser Project Manageren selv vejen og tager ansvar i den daglige drift.
  • Planlægning og koordinering af kampagner og øvrige opgaver, herunder sikre, at arbejdsrutiner, omkostningsforbrug og kompetenceanvendelse er hensigtsmæssige.
  • Sparring med og udfordring af kundens marketingteam for at sikre best-in-class løsninger.
  • Sikre højt informationsniveau til kunden og grundig overlevering af opgaver til eget team, herunder er Project Manageren garant for, at der er en klar rød tråd mellem alle elementer og platforme off-/online.
  • Proaktiv kundekontakt bl.a. i forhold til markedstendenser, årshjul, events m.m.
  • Optimering af kundesamarbejdet ved at skabe merværdi for både kunde og bureau, herunder bl.a. øge kundens kendskabsgrad til bureauets pallette af kompetencer og events.

Du har solid erfaring med at drive projektledelse – gerne minimim 5 års erfaring fra bureau – samt erfaring fra retailbranchen. Du har, med din punktlighed og struktur, gjort en synlig forskel på dine projekter og kan dokumentere gode resultater inden for projektledelse i en branche, hvor tempoet er højt. Du kommunikerer godt og respektfuldt på alle niveauer i virksomheder, og trives med at have en central rolle i kunde-/leverandørforholdet.

Som person er du struktureret og detaljeorienteret, har et godt overblik og finder det naturligt at følge op på dine aktiviteter. Du holder dig løbende opdateret, og er særdeles tæt på kunden for derigennem at være dynamisk i samspillet mellem kunden og Envision. Du trives i et innovativt miljø med høj faglighed, og finder det naturligt at involvere dig i dine kollegers kompetencer. På den måde tilsikrer du altid rette ressourcesammensætning på kundens opgaver – hvor du er den, der driver udviklingen og ikke mindst fremdriften på igangværende opgaver.

Du tilbydes et udfordrende job i en spændende organisation, med et højt ambitionsniveau og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

Arbejdssted: Christiansgade 30, Aarhus.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Marianne Reenberg på M (+45) 31 55 43 98 eller Rikke Dolberg på M (+45) 28 98 81 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

  

Envision blev etableret i 1988, og har i dag 130 medarbejdere i Danmark og 50 i Vietnam. Envision har kunder indenfor mange brancher – alt fra retailkæder og fødevareproducenter, til fashion og energi. Virksomheden er økonomisk solvent og en del af First Chair Group.

Bureauet har vundet mange priser gennem årene og senest i 2017 følgende priser: Clio/Hummel, Creative Circle/AffaldVarme + HiFi Klubben og Advertising Effectiveness Award/Go On Benzin.

Se mere på envision.dk

 

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20