Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Projektchefer/projektledere til dynamisk byggeudviklingsselskab i vækst

Kvalitetsbevidste projektchefer/projektledere til investeringsprojekter i indre København 

Gefion Group er et ejendomsudviklingsselskab, som har specialiseret sig i udvikling af boligprojekter i indre København. Virksomheden udvikler alle former for boligbyggeri og har det primære fokus at udvikle og gennemføre projekter med henblik på videresalg til investorer. Gefion Groups største styrke er en dynamisk og professionel tilgang i alt, hvad de foretager sig, og med en åben tilgang til nye muligheder har de på få år etableret en attraktiv projektportefølje og markante resultater.

Som projektchef/projektleder hos Gefion Group bliver du ansvarlig for gennemførelsen af projekter i Gefion Group. Rollen indgår i et stærk projektteam, der etableres ved ideudvikling af projektet og afsluttes ved det færdige byggeris overdragelse til projektets investorer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Delvis deltagelse i den sidste del af projektudviklingen så der sikres en overdragelse af projektet fra udvikling til udførelse
  • Økonomi: Budget- og forhandlingsansvarlig ved indhentning af tilbud fra entreprenører/leverandører
  • Tid: Planlægge og følge op på, at tidsplaner er realistiske og sikre ift. kontrakter
  • Kvalitet: Løbende opfølgning samt sikre rette kvalitet i henhold til aftale
  • Projektledelse: Styring og koordinering med entreprenører, koordinering med investor og øvrige interessenter, agere bygherres projektleder, følge op på sikkerhed og afholde bygherremøder

Din baggrund er funderet i mindst ti års relevant erfaring som projektleder fra større byggeprojekter, enten via entreprenørvirksomhed eller projektudviklingsvirksomhed, hvor du har taget dig af den direkte, operationelle projektledelse, styring af rådgivere, forhandling med leverandører samt har været involveret i projektering og projektudvikling inden for bolig, erhverv eller retail.

Du har en relevant, videregående teknisk uddannelse som bygningsingeniør eller evt. konstruktør.

Som person er du en helhedsorienteret person, der har de nødvendige faglige og personlige kompetencer til at fremstå som en stærk, men også løsningsorienteret forhandler. Du har en tillidsvækkende og konstruktiv fremtoning, og du opnår naturligt autoritet og respekt fra dine vigtigste interessenter i byggeriet. Endelig falder det dig naturligt at tage ledelse og styring i projektets udførelsesfase.

Gefion Group tilbyder en attraktiv og udfordrende stilling i et succesfuldt og ambitiøst ejendomsudviklingsselskab, hvor du arbejder tæt sammen med en række kompetente specialister på byggeprojekter, der giver dig rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Arbejdssted: Storkøbenhavn

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, chefkonsulent Tina Brun på M +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Gefion Group er en yngre succesfuld ejendomsudviklingsvirksomhed, der gennem de seneste år har udviklet og gennemført en række markante ejendomsprojekter i Storkøbenhavn bl.a. i forbindelse med konvertering af erhvervsejendomme til boliger.

Der er gennem årene etableret meget stærke relationer til og samarbejdsmodeller med en række store investorer, som sikrer et stærkt fundament for afsætningen af projekterne. Både projektbeholdning og pipeline af nye projekter er meget stort, så fundamentet for fortsat vækst i forretningen er stærkt.

Læs mere på www.gefiongroup.com

 

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20