Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Projekteringsleder

Leder af projekteringsafdeling for nogle af Danmarks mest attraktive byggeprojekter

Som projekteringsleder bliver du en del af en virksomhed, som er inde i en kraftig vækstperiode, og som i den forbindelse søger en projekteringsleder til Aarhus. Du skal sikre leverancen af tegninger til produktionen i rette tid og kvalitet i forhold til de aftaler, der er indgået med kunderne. Din rolle bliver primært at varetage den daglige ledelse af afdelingens 10-20 medarbejdere.

Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens produktioner samt øvrige projekteringsafdelinger. Projekteringsafdelingen er bindeled mellem de eksekverende projektledere og produktionen. I supporterer produktionen med alt tegnearbejdet bag ved de solgte projekter, idet projekteringsafdelingen gennemfører beregnings- og tegnearbejdet før konstruktionen går i produktion.

Arbejdsområder og arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Planlægning og styring af aktiviteter
  • Ressourceallokering
  • Faglig sparring
  • Kvalitetssikring af tegne- og beregningsarbejdet
  • Procesoptimering
  • Ansættelse/udvikling/afskedigelse af medarbejdere
  • Daglig ledelse og udvikling
  • Medarbejdersamtaler, løn, rekruttering mv. i samarbejde med HR


Du vil få
en bred kontaktflade internt som eksternt mod kunderne og i øvrigt få stor indflydelse på din dagligdag i et team af fagligt højt kvalificerede medarbejdere.

Du har både den nødvendige teoretiske og erfaringsmæssige ballast og har erfaring med ledelse. Det forventes, at du er uddannet ingeniør, alternativt bygningskonstruktør med lang erfaring fra en projekteringsafdeling. Du er en erfaren leder og er vant til at have ansvar for planlægning og styring af din afdelings aktiviteter. Du forstår vigtigheden af at kvalitetssikre projekter gennem projektafklaring. Du taler og skriver flydende dansk. Derudover kommunikerer du effektivt og løsningsorienteret, besidder godt købmandsskab og har gode evner inden for forhandling.

Som person motiveres du af at samarbejde med mange aktører, har god gennemslagskraft, en høj stresstærskel og kan have mange bolde i luften på én gang.

Virksomheden tilbyder en stilling med en central rolle, hvor din indsats er vigtig for virksomhedens succes. Der arbejdes i udpræget grad med frihed under ansvar, og stillingen kræver en person, der tager ansvar for sine opgaver.

Arbejdssted: Aarhus

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Tina Brun M +45 21 15 15 75 eller Account Director Hanne Bjerregaard M +45 31 12 19 41. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Vores kunde befinder sig inden for byggebranchen og er førende leverandør inden for deres område. De arbejder på både offentlige og private projekter. Virksomheden beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere i Danmark og er en del af en international koncern. Der er en forventning om, at virksomheden i de kommende år vil vokse gennem organisk vækst såvel som gennem opkøb i Danmark og i Skandinavien.   

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20