Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Revisor

Erfaren og selvkørende revisor til stilling med kundeansvar og god work-life balance

Som revisor hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget samt relaterede industrier, der med fordel kan anvende Agri Nords kompetencer inden for økonomisk service og assistance.

Med virke i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse bliver du en del af teamet af revisorer, der yder regnskabs- og skattemæssig rådgivning og assistance til landbrugssektoren samt til industrier relateret til landbruget i Himmerland og det øvrige Nordjylland. Du bliver en del af teamet i Hobro og vil hurtigt få ansvar for egen kundeportefølje.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ansvar for den direkte, proaktive og forretningsorienterede kontakt til kunderne, herunder selvstændigt at tage ansvar for at yde faglig rådgivning og service tilpasset kundens behov
  • Udarbejdelse af årsregnskaber og rådgivning herom
  • Udarbejdelse af skattemæssige opgørelser og rådgivning herom
  • Generel økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance og sparringspartner over for kunder
  • Faglig sparring med kollegaer lokalt og nationalt


Din baggrund
er funderet i revisionsbranchen, og du har minimum 10 års erfaring som revisor, hvor du selvstændigt har varetaget og plejet en kundeportefølje med rådgivning og udarbejdelser inden for regnskaber, revision, årsafslutninger og skatteforhold.

Du trives i den relationsorienterede rolle såvel over for kunder, men også kollegialt, og lægger vægt på at kunne agere selvstændigt og ansvarsbevidst i et miljø med frie rammer.

Du har relevant regnskabsmæssig uddannelse inden for revision, fx HD-revision. Det er ikke et krav, at du er registreret eller statsautoriseret revisor.

Som person sætter du høje standarder for dit arbejde og tager det som en selvfølge, at kvaliteten altid er i orden. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler, og du arbejder struktureret med et godt overblik. Du er en imødekommende og proaktiv kollega, som vægter et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

Agri Nord tilbyder en stilling, hvor faglighed, ordentlighed og troværdighed danner rammerne om virksomheden, og hvor der samtidigt er god balance i work-life forholdet. Virksomheden rummer fine muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen generelt.

Rejsedage: Begrænset, dog skal der påregnes dage ude hos kunderne.

Arbejdssted: Hobro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, seniorkonsulent Tina Brun på M +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Agri Nord er specialiseret i at levere faglig viden og sparring til aktører inden for landbrugserhvervet. 

Virksomheden tilbyder individuelle løsninger, hjælp og rådgivning inden for bl.a. udarbejdelse af budgetter, årsrapporter, indberetning af skat og moms, analyser, tilskudsmuligheder, samarbejde med pengeinstitutter og realkredit, sekretærhjælp, generationsskifte og lønservice. Agri Nord arbejder også med risikostyring, og hjælper med at belyse alle faktorer og risici i forhold til virksomhedsdrift eller til et enkelt projekt.

Læs mere på www.agrinord.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20