Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Sales Manager

Ledelse og involvering – Internationalt løsningssalg, BtB

Som Sales Manager hos Novatech bliver du, med en direkte reference til virksomhedens CEO, ansvarlig for de samlede kommercielle aktiviteter på alle markeder, herunder et dedikeret og fagligt dygtigt team af Sales Representatives.

Novatech er en danskejet salgs- og ingeniørvirksomhed med egne produktionsfaciliteter i Polen samt en montagefacilitet i Finland. Novatech udvikler, producerer og sælger fleksible transportløsninger til marine-, industri- og landbrugssektorer i hele verden.

Til at stå i spidsen for den samlede kommercielle forretning og salgsproces ønsker virksomheden, via en Sales Manager, at styrke:

Forretningsledelse
Deltagelse i dansk og international ledergruppe
Forretningsudvikling på tværs af salg/produktion

Strategi- og salgsledelse
Udvikling af salgsstrategien sammen med ledelsen
Styrkelse af markedskommunikationen til Novatechs målgrupper og segmenter
At nedbryde Novatechs overordnede salgsmålsætninger og gøre dem operationelle
At forankre salgsstrategien via handlingsplaner for storkunder og samarbejdspartnere
At analysere og planlægge salgsindsatsen i relation til målgrupper

Ledelse og udvikling af salgsstyrken
Ledelse af salgsstyrken, 4 eksterne sælgere og 1 reservedels- og servicesælger
Coaching og videreudvikling af salgskompetencer
Sikre fokus på effektivitet og ressourceudnyttelse
Tilsikre KAM tilgang og bearbejdning af potentielle og eksisterende kunder
Sambesøg på nøglekunder

Din baggrund er fra en lignende stilling med internationalt salgsansvar. Du har erfaring med at analysere og vurdere internationale markeder/segmenter og herigennem at strukturere en målrettet plan i forhold til det opsøgende og vedligeholdende salgsarbejde. Du har en god salgsmæssig forståelse, arbejder selv hjemmevant i KAM rollen – hvor din værktøjskasse inden for salgsledelse og erfaring smitter af og inspirerer dine medarbejdere.

Du har en relevant teknisk uddannelse som maskiningeniør gerne suppleret med en kommerciel efteruddannelse.

Som person er du igangsætter og trives godt i et salgsorienteret miljø, hvor det enkelte salg og den kundetilpassede løsning er afgørende for succes. Du trives med at have en klar plan og få fulgt op på såvel indsatser som resultaterne heraf. Du er drevet af at skabe vækst/udvikling og trives godt i en omskiftelig hverdag med mange kontakter. Din motivation for at nå virksomhedens vækstmål er tydelige, og med din udadvendte facon fremstår du som en kompetent og troværdig leder, hvilket betyder, at du er i stand til at skabe et involverende miljø for dine medarbejdere.

Du tilbydes en spændende stilling med store forretningsmæssige, faglige og personlige udviklingsmuligheder i en international virksomhed.

Arbejdssted: Aalborg

Rejsedage: Ca. 50-60 dage årligt.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Konsulent Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 eller Senior Konsulent Torben Timmermann på M: +45 40 90 46 94. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Novatech er et nichepræget dansk salgs- og ingeniørfirma, der primært opererer inden for marinesektoren. Virksomheden har egne produktionsfaciliteter i Polen samt en montagefacilitet i Finland. Virksomheden er specialiseret med udstyr til horisontal flytning inden for shippingindustrien (værfter, havneterminaler mv.) – industrielt transportudstyr (vindmølle- og betonindustri, støberier mv.) – agro-trailere. Novatech skaber egne designs og gennemfører produktudviklingen sammen med kunden eller på egen hånd.

Læs mere på http://www.novatech.dk/

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20