Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Salgs- og eksportchef

Resultatorienteret og relationsskabende leder til eksport (UK, NL, N)

Som salgs- og eksportchef hos ST Skoleinventar får du det samlede kommercielle og forretningsmæssige ansvar for udbygning af markederne i England, Norge, og fremadrettet også at opbygge Holland med salg af specialtilpassede inventarløsninger.

Du har det forretnings- og ledelsesmæssige ansvar for markederne uden for Danmark, og derigennem også ledelse af KAM’ere og agenter. Sammen sikrer I, at markederne udvikler sig som planlagt. Du varetager alle kommercielle tiltag og interesser, og du fungerer som bindeled mellem ekstern salg og den øvrige organisation hos ST Skoleinventar, hvor alle arbejder for at udvikle og projektere kundetilpassede løsninger af højeste kvalitet. Du er garant for et konstant fokus på markedsudviklingen på eksportmarkederne og tilsikrer, at det forretningsmæssige potentiale hos kunden udnyttes optimalt. Kunderne er typisk offentlige eller private undervisningsinstitutioner, som bearbejdes direkte eller via kommuner, entreprenører og arkitekter.

Du har relevant erfaring med løsningssalg og kan herigennem dokumentere gode resultater på internationale markeder. Din nysgerrighed og interesse for kundens behov styrker dig i dialogen med kunden – og tilsikrer nye muligheder for øget forretningsudvikling og indtjening.

Praktisk erfaring og dokumenterede resultater fra B2B salg inden for lignende branche er vigtigst, men har du en relevant teoretisk og kommerciel uddannelse, vil det være en fordel. Du er en taktisk såvel som strategisk stærk profil og er vant til at agere i en rolle, hvor du både leder og understøtter dine KAM’ere, men hvor du også selv varetager udvalgte nøglekunder.

Du kan karakteriseres som en resultatorienteret person, der tager ansvar og når nye højder gennem en vedholdende og målrettet salgsmæssig indsats, hvor salgsprocessen i øvrigt kan være langvarig. Samtidigt er du empatisk og ved, hvordan du bedst muligt støtter op om dine medarbejdere og den øvrige organisation.

Du motiveres af at drive ambitiøse vækstmål og værdsætter samtidigt at arbejde i et innovativt miljø, hvor succesen afhænger af den samlede virksomheds indsats. Du er udadvendt og fremstår som en kompetent og troværdig leder, hvilket betyder, at du er i stand til at skabe et involverende miljø for dine medarbejdere, hvor fokus ligger på langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Du tilbydes en spændende stilling med store forretningsmæssige, faglige og personlige udviklingsmuligheder i en markedsledende virksomhed med et stort vækstpotentiale.

Arbejdssted: Tarm

Rejsedage: 70-80 rejsedage i Norge, England og Holland

Vil du vide mere om stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Chefkonsulent Lise Holler på M (+45) 29 60 55 15 eller Account Director Hanne Bjerregaard på M (+45) 31 12 19 41. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

ST Skoleinventar A/S har specialiseret sig i at udvikle, producere og levere indretninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. Det har de gjort siden 1950 og ved derfor i dag, hvad der skal til for at skabe innovative og inspirerende lokaler med sans for detaljen.

Via egenproduktion og partnerskaber leverer de inventar og løsninger til både renovering og nybygning, og altid med fokus på service, design, ergonomi og slidstyrke. ST Skoleinventars indretninger opfylder til enhver tid gældende lovkrav om sikkerhed og miljø samt den danske branchevejledning om risikomomenter i undervisningen.

Forståelse for kunders behov har gjort, at ST Skoleinventar til dato har indrettet mere end 20.000 faglokaler. Det er noget de er stolte af!

ST Skoleinventar har i dag 65 dedikerede medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og England.

Se mere på www.st-skoleinventar.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20