Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Salgschef / CSO til innovativ vækstvirksomhed

Kommerciel relationsskaber med solid erfaring i teknisk løsningssalg

Som salgschef hos Actulux bliver du ansvarlig for det samlede salg af alle produkter og løsninger i Actulux A/S. Salgschefen refererer til den administrerende direktør og indgår i virksomhedens ledergruppe. Salgschefen får ansvar for alle salgsaktiviteter samt en salgsorganisation p.t. bestående af 6 medarbejdere.

Actulux’ forretning rummer endnu et vækstpotentiale inden for sit kerneområde, hvor de repræsenterer en teknologi, som stadig vinder ind i flere europæiske lande, hvor markedet generelt er i vækst, og hvor det er muligt at overføre teknologien til relaterede områder. Salgsopgaven er således at bevare og styrke eksisterende kunderelationer samt opdyrke og etablere relationer hos nye kundegrupper.

Salgschefen skal udvikle den eksisterende salgsorganisation samt etablere klare handlingsplaner med løbende opfølgning. Ligeledes skal salgschefen gå forrest og motiveres af selv at være aktiv i opbygningen af nye kunderelationer.

De væsentligste ansvarsområder og opgaver er at:

  • Analysere markedet og etablere beslutningsoplæg til fastlæggelse af de vigtigste strategiske fokusområder
  • Udarbejde en forretnings- og handlingsplan, der synliggør de væsentligste indsatser og mål, samt løbende opfølgning
  • Evaluere og justere salgsprocessen på tværs i organisationen og derved sikre et godt internt samarbejde med velfungerende forretningsgange i den tekniske sparring og rådgivning til kunden
  • Være direkte aktiv hos kunderne og opbygge nære relationer hos eksisterende såvel som nye kunder
  • Agere synlig og inspirerende leder ved at gå forrest og skabe engagement for Actulux’ vision, kultur, værdier og mål
  • Sikre, at der arbejdes systematisk og målrettet med udvikling og gennemførelse af salget via direkte ledelse og coaching

Din baggrund er fra en lignende stilling i en industriel B-2-B virksomhed, der leverer tekniske løsninger, systemer eller integrerbare emner til et slutprodukt. Her har du haft det overordnede ansvar for et produktområde, en kundegruppe eller geografiske markeder, som du har etableret stærke og langsigtede relationer til. Dine kunder betragter dig som en kompetent sparringspartner, der kommercielt og teknisk skaber værdi for begge parter. Du har skabt vækst, som har medført et ledelsesmæssigt ansvar for et salgsteam, og du trives i rollen som ”spillende træner”, hvor resultater nås som et hold.

Du har en relevant kommerciel uddannelse, fx HD-afsætning, cand.merc. i International Handel eller tilsvarende, kombineret med god erfaring med teknisk løsningssalg. Du skal således have interesse for det tekniske i virksomhedens produkter, erfaring med el og elektronik er en fordel. Du er vant til at agere på internationale markeder og behersker det engelske sprog på forhandlingsniveau, ligesom tysk vægtes meget tungt.

Som person går du forrest med en synlig og motiverende adfærd, der samler og skaber dynamik i den fælles indsats med at sætte målet og gå efter det. Du er nysgerrig, aktivt opsøgende og involverer dig gerne i andre, ligesom du besidder en naturlig interesse for at lære nyt og finde de bedste løsninger.

Actulux tilbyder en stilling i en virksomhed, som de senere år har vist flotte resultater, og hvor der fortsat er et uudnyttet vækstpotentiale, som giver rig mulighed for personlig-, faglig- og ledelsesmæssig udvikling.

Rejsedage: omkring 40 – 60 dage om året primært i Europa

Arbejdssted: Hadsund

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, chefkonsulent Tina Brun på M +45 21 15 15 75. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Actulux udvikler, producerer og sælger innovative, elektriske åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme i forbindelse med brand- og komfortventilation. Virksomheden er beliggende i Hadsund syd for Aalborg, der er ca. 50 medarbejdere i virksomheden, der både omfatter udvikling, produktion og salg.

Blandt kunderne er nogle af Europas største producenter af ovenlysvinduer, vinduer, kupler og røglemme og betegnes som teknologisk førende med produkter af godt design og høj kvalitet.  Siden virksomhedens etablering for godt 10 år siden, har Actulux markeret sig som en velkendt og respekteret samarbejdspartner, med produkter, som er teknologisk markedsledende med høj performance, kvalitet og fleksibilitet.

Læs mere på www.actulux.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20