Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
en
da
pl
Supply Chain Coordinator

Koordiner og supporter logistikken for en NASDAQ- noteret biotech virksomhed

Som Supply Chain Coordinator hos Ascendis Pharma, vil du blive ansvarlig for at koordinere og understøtte logistikken omkring Ascendis’ råmaterialer og produkter i forbindelse med klinisk udvikling og senere til kommercielt brug.

Du vil arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer fra hele organisationen, som alle deler det overordnede mål om at udvikle og bringe nye, innovative lægemidler til patienter. Supply Chain er baseret på tredjepartsfremstilling, -transport og -oplagring, så du vil beskæftige dig meget med de eksterne udbydere af disse services. Som Supply Chain Coordinator rapporterer du til Vice President-Global Supply Chain Management, og du vil derudover være en del af et engageret og meget erfarent team.

Ansvarsområder:

  • Daglig koordinering af transport og lagring af alle produkter, både i den nuværende præ- og fremtidige kommercielle forsyningskæde.
  • Booking og monitorering af transport- og oplagringsservices
  • Koordinere levering af nødvendig dokumentation
  • Løsning af eventuelle problemer og udfordringer med interne og eksterne interessenter
  • Sikre, at transport og opbevaring er i overensstemmelse med toldkrav, GDP-krav og andre love og bestemmelser
  • Vedligeholdelse af planer for transport og oplagringsbehov i den præ-kommercielle forsyningskæde.
  • Opdatering af procedurer og procesbeskrivelser
  • Deltagelse i implementeringen af relevante IT-support systemer

Du har en BA i erhvervsøkonomi, logistik eller Supply Chain. Alternativt, kan du have en tilsvarende uddannelse kombineret med mere end 5 års relevant erhvervserfaring inden for international shipping og logistik fra medicinalindustrien. Desuden har du erfaring med at koordinere og håndtere diverse interne og eksterne interessenter.

Du har bred erfaring med pharma-logistik (cold chain), herunder toldklaringsprocedurer og arbejdet i et GDP-reguleret miljø. Du er flydende i både engelsk og dansk på et professionelt niveau, skriftligt såvel som mundtligt. Det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du også taler tysk. Desuden behersker du Microsoft Office, især Excel, og er i stand til at arbejde med logistik software.

Som person er du resultatorienteret og har en ”hands-on” tilgang til opgaver. Du har sans for kvalitet kombineret med et personligt drive og en positiv og imødekommende tilgang. Du kan tilpasse dig skiftende prioriteter, du er grunding, åben og besidder gode samarbejdsevner. Derudover er du er i stand til at etablere professionelle relationer både internt og eksternt. Endelig er du selvstændig, kritisk og kreativt tænkende og besidder et veludviklet servicegen.

Ascendis Pharma tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling i en internationalt NASDAQ-noteret virksomhed, hvor kommandovejen er kort. Du vil være involveret i aktiviteter, der er centrale for Ascendis Pharmas strategi, og du vil arbejde tæt sammen med kompetente og erfarne kollegaer om at fremme produkt-pipelinen.

Rejsedage: 10 dage/år

Arbejdssted: Ascendis Pharma har til huse ved Tuborg Havn i Hellerup i smukke omgivelser med udsigt til havnen, kanalerne og Øresund.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Konsulent Louise Nielsen, Unique Human Capital, M: +45 29 74 24 24. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ascendis Pharma opbygger et integreret biofarmaceutisk selskab og videreudvikler sin pipeline af langtidsvirkende terapier. De anvender deres TransCon prodrug teknologiplatform til at skabe produkter med ”best-in-class” profiler, der adresserer vigtige medicinske patientbehov, som på nuværende tidspunkt ikke bliver dækket. Ascendis Pharma har en diversificeret og balanceret produktportefølje med både interne programmer samt partnerskaber med markedsledere.

Læs mere om Ascendis her www.ascendispharma.com

Referencer
Se alle referencer
Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 151
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20