Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Supply Chain Director

Erfaren leder med strategisk overblik og hands-on erfaring

Som Supply Chain Director hos DESIGNA har du, med reference til virksomhedens CEO, det overordnede ansvar for DESIGNA’s samlede produktion og værdikæde, fra sourcing til levering hos kunden. Som Supply Chain Director kommer du til at spille en vigtig nøglerolle i forhold til at øge effektiviteten i værdikæden samt at skabe fremdrift og vækst. I tæt samarbejde med dine ledere og din organisation udarbejder, implementerer og sørger du for, at der bliver eksekveret på strategien inden for dine ansvarsområder.

Du bliver en del af DESIGNA’s ledergruppe, og dine hovedansvarsområder omfatter:

  • Strategi
  • Ledelse
  • Produktion
  • Sourcing/logistik
  • Økonomi


Du har
en relevant videregående uddannelse, gerne som maskintekniker, ingeniør eller lignende og gerne suppleret med en videregående lederuddannelse, samt certificering i LEAN og projektledelse.

Du medbringer erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvar for hele værdikæden i en ordreproducerende virksomhed, hvor der produceres made-to-order. Har du erfaring fra træbranchen, vil det være et plus. Du har en solid, dokumenteret erfaring med ledelse af ledere, brug af ERP systemer (C5) samt hands-on erfaring med LEAN og procesoptimering inden for produktion, sourcing og logistik.

Som person er du proaktiv og resultatorienteret i din arbejdsstil. Du har tidligere vist, at du kan lede, styre og eksekvere på optimering af værdikæden. Du forstår vigtigheden af et stærkt lederskab og er vant til at agere som et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere.

DESIGNA tilbyder en stilling med et bredt ansvarsområde og gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, i takt med at strategi og vækstmål indfries. Du vil få et tæt samarbejde med både ledere og medarbejdere i en virksomhed, der er præget af en flad organisationsstruktur.

Rejsedage: Ca. 10 dage årligt

Arbejdssted: Kjellerup

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director, Hanne Bjerregaard på M +45 31 12 19 41. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

DESIGNA er Danmarks største privatejede køkkenfabrik med 170 ansatte og en samlet omsætning på DKK 275 mio. Virksomheden har 50 forhandlere i Danmark og Norge.

DESIGNA arbejder inden for tre områder: Branded Retail Business, Professional Market og Non Branded Business.

På hovedsædet i Kjellerup ligger blandt andet administration, produktudvikling, produktion, lager, distribution og showroom.

Læs mere på www.designa.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20