Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Udviklingsdirektør

Bliv en del af ledelsen hos en af Nordeuropas førende aktører på projektudviklingsmarkedet

Som udviklingsdirektør hos NCC Property Development står du i spidsen for et stærkt projektudviklingshold, der udvikler projekter inden for kontor-, retail- og logistikområderne, og du bliver samtidig en del af en ledende nordisk virksomhed inden for byggeri og anlæg, der er kendetegnet ved et stærkt fagligt miljø.

Organisationen er veludviklet, investeringerne er skåret til, og med et samtidigt særdeles godt kapitalberedskab står NCC Property Development godt rustet til fremtidens udviklingsprojekter, hvor du som udviklingsdirektør får en afgørende rolle i at realisere disse.

Med reference til adm. direktør Ole Faurby skal du som udviklingsdirektør sikre, at Developer afdelingens udviklingsprojekter, processer og økonomiske resultater til enhver tid understøtter NCC Property Developments strategier og mål.

Af primære arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Ledelse af Developer afdeling med 8-10 mand
  • Overordnet ansvarlig i rollen som ”spillende træner” for projektudviklere, der har ansvar for at finde, modne og præsentere forslag til udviklingsprojekter i alle faser fra idé til aflevering af det færdige projekt
  • Sikre at strategien for NCC Property Development eksekveres
  • Skabe et konstruktivt samarbejde i forhold til interne og eksterne kollegaer og interessenter
  • Overordnet ansvarlig for projekternes totaløkonomi
  • Synlighed og relationspleje i markedet

Du har en relevant uddannelse, f.eks. en byggeteknisk uddannelse, formentlig som ingeniør, men anden uddannelsesmæssig baggrund indenfor f.eks. økonomi eller jura kan også være relevant. Det afgørende er din solide erfaring med ejendomsudvikling, og at du er en dygtig leder, der kan skabe kommercielle resultater.

Som person gør du dig umage, er dygtig til dit ”håndværk” og arbejder struktureret. Du forstår at spille sammen med hele ledergruppen. Gennem lederskab og samarbejde driver du strategien i mål, og via dine stærke relationskompetencer er du i stand til at opbygge og vedligeholde både interne og eksterne relationer.

NCC Property Development tilbyder en stilling som direktør i en velsmurt virksomhed med solid økonomisk styrke med mange udviklingsmuligheder. Den samlede lønpakke aftales individuelt.

Rejsedage: Begrænset

Arbejdssted: Tobaksvejen 2A, 2860 Søborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Partner Charlotte Pontoppidan Wise, på M +45 20 42 85 89 eller cpw@uhc.dk, hvor du også kan rekvirere uddybende stillings- kandidat- og virksomhedsbeskrivelse. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er NCC med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og NCC lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. NCC prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, samt ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Læs mere på www.ncc.dk

Kontakt
Unique Human Capital A/S
cvr: 31502705

Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
T +45 7020 6700
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland
T + 48 22 291 32 20