Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. OK
Underdirektør

Bliv en del af udviklingen i fremtidens finansielle sektor

Som Underdirektør hos Landsdækkende Banker (LDB) bliver du stedfortræder for Adm. Direktør Søren Nicolaisen og en del af en brancheorganisation, som arbejder for at styrke medlemmerne (Nykredit, AL-Bank, Sydbank, Spar Nord), fremme deres fælles interesser og virke for en sund udvikling af den finansielle sektor.

Med reference til Adm. Direktør, Søren Nicolaisen vil dit arbejde foregå i spændingsfeltet omkring det regulatoriske og markedsmæssige.

Af arbejdsområder kan nævnes:

Du får hovedansvar for løbende at være på forkant med regulatoriske og kommercielle forhold vedr. kapitalforhold, kapitalmarked og realkredit med henblik på at vurdere, hvordan nye tiltag påvirker de landsdækkende banker i Danmark. Du driver flere indsatser i LDB bl.a. som leder af foreningens kapitalmarkedsudvalg og deltager i sektoren og FinansDanmark i udvalg vedr. fx realkredit, ejendomsfinansiering, funding og værdipapirer.

Din baggrund:

Du skal være en stærk økonom med flair for tal og også meget gerne kunne udarbejde business cases. Du er formentlig allerede ansat i den finansielle sektor, i en bank, et forsikringsselskab, pensionsselskab eller inden for realkreditområdet. Du kan også komme fra en statslig organisationen. Alternativt fra en anden brancheorganisation, hvor du har erfaring med rollen i et medlemssekretariat. Du har viden om lovgivning inden for kapitalforhold, kapitalmarked og realkredit herunder som minimum et grundlæggende kendskab til reguleringer.

Uddannelsesmæssigt, er du Cand. Oecon, Cand Polit, Cand. Merc. eller har anden kandidatgrad indenfor det økonomiske eller politologiske område.

Som person skal du kunne fungere i en horisontal struktur, have gennemslagskraft som du formår at balancere og samtidig have en vis grad af detailorientering. Du er en god kommunikator, mundtligt og skriftligt, fleksibel og kan håndtere kompleksitet. Det er samtidig afgørende, at du er en god kollega og både kan arbejde selvstændigt og i teams.

LDB tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld stilling i centrum af fremtidens finansielle sektor i en velfungerende organisation med godt teamsamarbejde og spændende fremtidsperspektiver.

Rejsedage: Begrænset. Primært i forbindelse med møder i Danmark.

Arbejdssted: Toldbodgade, København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Charlotte Pontoppidan Wise på M: +45 2042 8589 eller cpw@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
T +45 7020 6700
/ /
cvr: 31502705
Stamholmen 157, 1. tv
2650 Hvidovre
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Marselis Tværvej 4
8000 Aarhus C
Unique Human Capital Poland Sp. z o.o.
T + 48 22 291 32 20
/
ul. Gie³dowa 4a, lokal 191
01-211 Warszawa
Poland