Følg os på
Bygge og Anlæg

 

Alle aktører i ejendomsbranchen, fra udviklere og entreprenører til brugere og investorer, oplever forandringer, som udfordrer de traditionelle roller inden for branchen Bygge og Anlæg.

Tidligere har branchen Bygge og Anlæg bredt været kendetegnet ved at aktørerne har været stærke indenfor sit felt – dvs. den kreative og innovative arkitekt, entreprenøren med fokus på bygbarhed og de langsigtede investorer, med blikket rettet stift mod langsigtede afkast. Silotænkning levede i bedste velgående. Sådan er verden ikke længere. I dag stilles der krav til bæredygtighed og gennemsigtighed i processer. Også dele-økonomien kommer til at udfordre aktørerne, ligesom den allerede gør det i andre industrier. Med andre ord, så er alt i spil og de gamle hæderkronede forretningsmodeller er allerede kraftigt udfordret.

Med 14 års erfaring fra opgaveløsning, og konsulenter med solid brancheerfaring, forstår vi hele værdikæden og vi er i stand til at give værdifuld sparring til de af vores kunder, der ikke selv dækker hele værdikæden. Samtidig har vi stor ydmyghed og respekt for de stolte traditioner, som også kendetegner de etablerede aktører i markedet.

Øget konkurrence, også fra internationale aktører, giver masser af muligheder for de dygtige ledere og specialister i branchen, men kampen om dem er større end nogensinde før – og de ved det og kender deres værd!

Hvor finder vi den rette kandidat med de rette kompetencer inden for Bygge og Anlæg

Gennem adskillige rekrutteringer i branchen på såvel Executive niveau som på specialistniveau, har vi opbygget stor viden om, hvilke kompetencer der findes hvor, samt et stærkt netværk inden for branchen.

Vores rekrutteringsmetoder og -værktøjer er tilrettet branchens kandidattyper, både i relation til  ‘short time to fill’ & kvalitet. Ligesom vi kan bidrage med rådgivning omkring organisering af kompetencer og ledelse før eller efter en rekruttering.

Vi stiller altid gerne op til en helt uforpligtende dialog om et samarbejde, så du kan prøve os af på ovenstående!

Læs mere om Executive Search her og Search and Selection her. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik