Følg os på
Account Executive

Brænder du for kunderelationer, og har du et kommercielt mindset?

Bliv en del af en stærk aktør på markedet for analyse og rådgivning om investeringer

 

Hemonto blev grundlagt i 2006 med ønsket om at skabe mere gennemsigtighed i den finansielle sektor, og kernen er at levere 100% uafhængig konsolideret rapportering. Gennem alle årene har Hemonto udviklet sig, og er i dag en unik, veletableret, dansk fintech-virksomhed, som hjælper formuende organisationer, virksomheder og private investorer med at skabe overblik og beslutningsdygtighed om deres investeringsmæssige beslutninger. 

Som Account Executive hos Hemonto bidrager du aktivt til den fortsatte vækst og forretningsudvikling. Din rolle er at initiere nye relationer, styrke og tiltrække nye kundeemner og tage aktiv del i forretningsudviklingen. Du udvikler og implementerer de kommercielle rammer og sikrer en fælles forståelse og bevidsthed i organisationen for, hvordan Hemonto arbejder med sin markeds- og kundeplatform. Du har fagligt stærke og kompetente kolleger omkring dig, som du dagligt spiller bold med.  

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Salg gennem netværk samt opsøgende salg mod potentielle, fremtidige kunder 
  • Definere og prioritere markedspotentialet  
  • Arbejde struktureret med salgsindsatser, salgsprocesser og generel markedsbearbejdning  
  • Samarbejde med ekstern salgspartner om kvalificeret kontakt til kundeemner samt opfølgning på kontrakter generelt herfra 
  • Proaktivt og selvstændigt arbejde med leadgenerering  
  • Bistå marketingfunktionen med udarbejdelse og vedligeholdelse af salgspræsentationer 
  • Forberede og afholde møder med kundeemner, herunder forstå og udfordre behov og potentialer samt skitsere mulige løsninger. Når relevant, i samarbejde med Senior Advisors

Din baggrund er økonomisk funderet, sandsynligvis fra en tilsvarende stilling i en finansiel, fintech eller tech-virksomhed, der tilbyder komplekse løsninger inden for analyse og rådgivning.  Du har erfaring med opsøgende salg og opbygning af langvarige kunderelationer, og du har veldokumenterede resultater, som illustrerer en veludviklet kundeportefølje, opbygget via tillid, troværdighed og ordentlighed. 

Din kommercielle erfaring vægter højt og er gerne bygget ovenpå en økonomisk-/forretningsrettet uddannelse, eksempelvis HD, cand.merc., Cand.oecon. eller tilsvarende. Uddannelse er en fordel men ikke et krav.  

Som person er du ambitiøs og drevet af at opnå dine og virksomhedens målsætninger. Du sætter barren højt, og din indsats er engageret, proaktiv og teamorienteret. Du er en dygtig formidler, nysgerrig og trives i samspil med dine omgivelser, som opfatter dig som en troværdig, udadvendt og professionel relationsbygger.  

Hemonto tilbyder en udviklingsstilling i en solid virksomhed, som er markedsledende i Danmark, og som betjener en absolut attraktiv kundeskare via kompetente, gennemarbejdede løsninger, der er under konstant videreudvikling og forfinelse. Der er ideelle muligheder i stillingen og virksomheden for faglig, personlig og på sigt ledelsesmæssig udvikling.  

Arbejdssted: København eller Aarhus.  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Kristina Østergaard på M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy