Følg os på
CEO

Vil du være ansvarlig for at skabe udvikling og vækst?

 

Tytex A/S er markedsledende inden for medicinske tekstiler men har fortsat et stort kommercielt potentiale, som skal indfries. Den nye CEO vil spille en central rolle i den fortsatte vækst og i at identificere udviklingspotentialet i form af markeder og produkter samt sikre skalerbarhed.

Du vil, som CEO, få en unik mulighed for at arbejde sammen med en dedikeret ledergruppe i en virksomhed med et solidt ejerskab bag sig. Virksomhedskulturen er innovativ og markedsvendt, og lønsom vækst og udvikling er nøgleord for den fremtidige succes for Tytex. Derfor bliver disse områder omdrejningspunktet for den nye CEO.

Som CEO får du det overordnede ansvar for Tytex, og arbejdsopgaverne kan i hovedtræk kategoriseres inden for nedenstående områder:

  • Virksomhedsstrategi, rapportering og budgettering
  • Forretningsudvikling
  • Salg og marketing
  • Ledelse og organisatorisk udvikling
  • Samarbejde med og rapportering til bestyrelsen

Du kommer med en solid kommerciel erfaring, hvor du har drevet struktureret og lønsom vækst internationalt. Din erfaring kommer primært fra BtB-drevet virksomheder med produktion, og herigennem har du erfaring med forskellige salgskanaler, og et komplekst produktprogram, under meget forskellige markedsvilkår.

Du har haft fuld P&L erfaring og har været vant til ledelse af ledere. Du trives med at arbejde både strategisk og taktisk og evner at skabe motivation og begejstring hos din organisation. Som person tager du ejerskab, er proaktiv og har et innovativt mindset. Du arbejder struktureret og har en klar, synlig og tillidsvækkende ledelsesstil.

Hos Tytex får du muligheden for at spille en nøglerolle i en virksomhed i spændende vækst, der arbejder for at gøre sundhedspleje mere menneskeligt.

Rejsedage: 15-20 rejsedage om året til kunder, messer og øvrige Tytex-lokationer

Arbejdssted: Ikast

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy