Følg os på
CFO

Er du en strategisk stærk CFO, der trives med at være hands-on, og som er klar på at tage det  finansielle ansvar for en hurtigt voksende international online handelsvirksomhed?

 

Virksomheden er et succesfuldt iværksættereventyr indenfor DtC markedet (Direct-To-Consumer) og har høstet stor anerkendelse for deres vækst og succes. Sidste år skaleredes virksomheden yderligere i form af medejerskab af en kapitalfond og en professionel bestyrelse, hvilket har forstærket behovet for en CFO, der kan understøtte forretningen både operationelt og strategisk, så de ambitiøse vækstmål bliver indfriet.

Som CFO hos Raasdal Trading vil du få det overordnede ansvar for økonomi og HR med reference direkte til CEO. Du vil arbejde tæt sammen med direktion og bestyrelse i alle økonomiske aspekter, herunder eksekvere på strategi, drive budgettering og regnskab, likviditetsstyring, valutahåndtering, HR, samt videreudvikle systemer og processer. Du får en helt unik mulighed for at influere den vækstrejse, som virksomheden er på.

Du bliver en del af en ung og ambitiøs virksomhed, der arbejder tæt sammen på tværs af funktioner og teams. Dine opgaver og ansvar vil derfor være varierende, men overordnet vil de omfatte følgende områder:

  • Ledelse og organisering
  • Budgettering og Business Controlling
  • Regnskab og rapportering
  • Finansiel og forretningsmæssig kontrol
  • Digitalisering og optimering
  • HR, Administration og Facility Management

Du kommer med flere års erfaring fra en e-commerce virksomhed, der har både indkøb og salg på tværs af flere lande. Du har en kommerciel tilgang og stort fokus på forbedring af systemer og processer. Det er vigtigt, at du kommer med en god forståelse for international handel med et højt transaktionsflow, så du kender alt til afstemning af cashflow, valg af betalingsudbydere, moms- og skatteregler, åbning af nye markeder og samarbejdspartnere i udlandet.

Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi fx cand.merc.aud. eller cand.merc. i økonomistyring eller HD i regnskab, men solid praktisk erfaring og dokumenterbare resultater er det vigtigste. Har du kendskab til ERP-systemer, e-handelsplatforme (ex. Shopify), logistiksystemer og BI værktøjer, vil det være en stor fordel.

Som person er du struktureret, ambitiøs og i stand til at bevare overblikket. Du trives med at være både strategisk tænkende og eksekverende, og du er vant til at være hands-on på processer og konkrete opgaver i økonomifunktionen. Samtidig skal du kunne give opgaver fra dig og skabe tillid. Du har gode samarbejdsevner og kan opbygge varige relationer internt og eksternt. Du har et stærkt drive og klare problemløsnings- og beslutningsevner. Du er analytisk stærk og besidder evnen til både at fokusere på detaljer og bevare overblikket.

Raasdal Trading tilbyder dig en nyoprettet stilling i en vækstvirksomhed, hvor du får et stort ansvar for at professionalisere først finansområdet og efterfølgende HR samt drive udviklingen og optimeringen af virksomhedens forretningsplatform og interne forretningsprocesser. I samspil med direktion, bestyrelse og kapitalfond vil der være mulighed for stor personlig og faglig udvikling sammen med nogle dedikerede kolleger.

Rejsedage: Få, ved behov.

Arbejdssted: Sorø

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen, M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Director, Berit Nørregaard, M: +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy