Følg os på
Client Service Director

Kan du skabe yderligere vækst hos et af Danmarks stærkeste bureauer?

 

Som Client Service Director hos Envision, København får du det overordnede ansvar for at fastholde og udvikle eksisterende kunder samt for salg til nye kunder. Dermed får du en central rolle i at skabe den fremtidige vækst i Envision, København.

Med reference til Chief Commercial Officer bliver du ansvarlig for salg af Envisions kreative strategiske processer, strategisk rådgivning samt koncept- og kampagneudvikling. Du indgår i Envisions kontaktafdeling og samarbejder med projektledere og andre kolleger i henholdsvis strategisk og kreativ afdeling om løsning af kundeopgaver.

Du bliver en del af ét af Danmarks bedste bureauer, hvor du vil arbejde med eksekvering af salgsstrategi, rådgivning af kunder, pitch/udbud, oplæg og præsentationer, ligesom du kommer til at arbejde med opdyrknig af new-bizz kunder og deltagelse i diverse eksterne arrangementer for at positionere Envision.

Du har minimum 5 års erfaring fra bureau med salg af konsulentydelser, herunder new-bizz. Du har et stort netværk inden for branchen og arbejder i dag i et reklamebureau, grafisk designbureau, kommunikationsbureau, mediebureau eller lignende og har god erfaring med retail-kunder. Du har muligvis en uddannelse inden for området, men din erfaring vægter højest.

Du har tidligere vist, at du kan eksekvere på salget, og at du har en struktureret tilgang til salg. Du har naturligvis erfaring med at udarbejde pitch/udbud, oplæg og præsentationer samt at være synlig i eksterne sammenhænge.

Som person er du konstant på forkant, så evnen til at åbne døre og lukke ordrer er i fokus. Du er derfor udadvendt og initiativrig. Derudover har du et stort drive, og du er en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

Rollen er præget af en vis grad af pionerånd, da Envision er etableret i København indenfor de senere år. Med denne stilling vil du være med til at bygge kompetencerne yderligere op på kontoret i København i kontorfællesskab med de øvrige virksomheder i First Chair Group.

Envision tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får en central rolle i organisationen og dermed stor indflydelse på udvikling af forretningen. Strukturen er flad, stemningen uformel og armbevægelserne store.

Arbejdssted: København.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy