Følg os på
COO/Operations Director

Skal du med på et væksteventyr med et stykke dansk designhistorie, og har du evnerne til at støbe det stabile fundament til TONI Copenhagens danske og internationale scale-up?

 

TONI Copenhagen er en unik dansk designvirksomhed, der med passionerede fagfolk og kvalitetsmæssigt skarpt håndværk har skabt et stærkt brand blandt arkitekter, designere og bygherrer i både Danmark og udlandet. Med en kapitalfond i ryggen er tiden nu inde til at tage det næste skridt på vækstrejsen, og derfor søges en COO/Operations Director, der kan drive TONI Copenhagen som en økonomisk solid og velstruktureret produktionsvirksomhed, der kigger ind i en spændende fremtid med store internationale projekter og strategiske samarbejder i vente.

Som COO/Operations Director hos TONI Copenhagen vil du i tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe, CEO og Creative Director, indgå i en rolle med fokus på bl.a. supply chain management, system- og procesoptimering samt daglig ledelse og drift af TONI Copenhagen, og dermed bidrage til den positive udvikling af forretningen.

Af ansvarsområder og opgaver kan nævnes:

  • Tæt samarbejde i ledelsen om strategiske tiltag samt løbende prioritering af disse
  • I tæt samarbejde med CEO, have fokus på den strategiske implementering, CSR, proces- og ressourcestyring, samt løbende evaluering og afslutning
  • Fokus på at sikre lønsom vækst og kapacitetsstyring
  • Ansvarlig for at administrere regnskabsaktiviteter, herunder processer
  • Optimering af supply chain, herunder leverandørnetværk og samarbejdspartnere
  • Strømlining af lagersystem og effektiv anvendelse af ERP-system og BI-værktøj
  • Forberede ledelsesrapportering
  • Dialog med bank, revisor og ekstern juridisk bistand
  • Daglig ledelse og organisationsopbygning

Du har måske en baggrund inden for finans eller supply chain, og gerne med erfaring fra kontrakt/projektsalg og kundeservice, B2B og B2C, og du har flere års erfaring med virksomhedsdrift, økonomistyring, struktureret pipelinestyring og forecasts. Driftserfaring kan f.eks. komme fra et designbrand med egenproduktion, hvor du også har været involveret i værdikædeoptimering. Desuden forventes det, at du har flere års erfaring med at arbejde i et internationalt miljø, som kan være helt eller delvist reguleret ift. produkttilstedeværelse og tilhørende godkendelsesprocesser.

Du har en relevant økonomisk eller kommerciel uddannelse som f.eks. cand.merc., men vigtigst er, at du har dokumenterede resultater med supply chain management, procesoptimering og økonomi. Du skal have prøvet kræfter med ledelse af engagerede medarbejdere i en produktionsvirksomhed før, ligesom det vil være et plus med ledererfaring fra en kundeservice-funktion. Desuden har du stærke dansk- og engelskkundskaber, og erfaring med CSR-aktiviteter, BI og ERP-systemer er en klar fordel.

Som person formår du at begå dig på alle niveauer; fra pragmatisk problemløsning i hverdagen, til taktisk og strategisk udvikling på leder- og bestyrelsesmøder. Du er ambitiøs og kommercielt tænkende, og du har en stærk analytisk sans med klart blik for detaljerne. Sidst men ikke mindst, er du topstruktureret og motiveres af at følge ofte komplekse processer helt til dørs.

Du trives i en afvekslende hverdag bestående af lige dele hands-on administrativt arbejde og strategisk planlægning. Hos TONI Copenhagen vil du indgå i et arbejdsmiljø præget af en flad virksomhedsstruktur med entreprenant fællesskabsorientering, og det forventes, at der løftes i flok.

TONI Copenhagen tilbyder en central og ledende rolle med stort beslutningsmandat, hvor der ikke er langt fra strategi til eksekvering. Du får høj grad af medindflydelse på organisationsopbygningen af en unik designvirksomhed, der har et stort potentiale og passionerede medarbejdere.

Rejsedage: Ca. 45 dage årligt, f.eks. til leverandører i Europa.

Arbejdssted: TONI Copenhagen HQ på Frederiksberg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Research Consultant Caroline Krüger på M: +45 51 21 99 33 eller cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy