Følg os på
DevOps Udvikler

Vil du med på vores rejse mod en ren og grøn fremtid i en international virksomhed, der bygger intelligente og værdiskabende softwareløsninger?

 

Hos DEIF A/S bliver du en del af en international koncern, som har en ambition om at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer til decentraliseret elproduktion. Du indgår i et stærkt it-mæssigt set-up som agerer på et højt fagligt niveau både internt og eksternt og understøtter samarbejdet på tværs af alle involverede roller i udvikling og vedligehold af software.

I rollen som DevOps Udvikler indgår du i vores DevOps-team bestående af i alt to medarbejdere og bliver en vigtig del af den forretningsmæssige værdikæde fra råkoden er lavet til testen er færdig.  I vil som team sammen drive og deltage i den videre udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens CI/CD-system og sikre stabilitet, konsistens og øget automatisering.

DevOps teamet er ansvarlig for, at DEIF’s systemer matcher udviklingsteamets behov, så deres platformbaseret arbejde glider let og definerer fremtidige krav til systemet på baggrund af samspil med brugerne og indsigt i de nyeste trends, tendenser og teknologier inden for området.

DEIF har sat fokus på et udviklingsprojekt, som skal bidrage til udviklingen af nye og bæredygtige løsninger, hvor software og hardware strømlines og smeltes sammen til en fælles platform. DevOps udviklingsteamet får  til at opgave at forbedre og optimere disse byggesystemer.

Af andre ansvarsområder kan nævnes deltagelse i det internationale samarbejde med Software Centeret ved Chalmers Universitet i Gøteborg – et samarbejde som skal sikre, at DEIF er på forkant med den nyeste viden om Continuos Integration/Deplyment, og hvad det kræver at drive en succesfuld forretning, hvor platformbaseret softwareudvikling spiller en afgørende rolle.

Du har en uddannelsesbaggrund inden for IT, som fx softwareingeniør, datalog eller datatekniker med speciale i programmering og erfaring fra en lignende stilling. Den ideelle kandidat har 2-5 års erfaring i arbejdet med Docker, Pipeline, byggesystemer og make-jobs fra en lignende stilling som DevOps Udvikler.

Derudover har du en god teknisk viden om, og indsigt i, flere af disse områder:

  • Containerisation og Virtualisation: Konfigurering af Docker, Docker-compose og viden om serverfri arkitektur i almindelighed
  • Automatisering: Erfaring med konfigurering af CI/CD-pipelines, både i GitLab og Jenkins
  • Version Control: Viden om håndtering af source kode i GIT og SVN
  • System Administration: Måske har du også viden om servere baseret på Linux og/eller Windows
  • Softwareudvikling: Viden og erfaring med et eller flere programmeringssprog som Ruby, Java, Python, Groovy, bash, batch, C++, Make og PS

Som person er du supporterende, nærværende, teamorienteret og en god og hjælpsom kollega. Du evner at være kvalitetsbevidst uden at være perfektionistisk, og du har gennemslagskraft og kan tage styringen men er samtidig åben, imødekommende og forandringsparat. Du formår at agere bindeled mellem It-afdelingen og udviklingsafdelingen, som ofte har modsatrettede behov. Du ved, hvordan man interagerer proaktivt med kollegerne i både It-afdelingen og udviklingsafdelingen og sikrer, at begge teams får det, de har behov for, så de kan lykkes i deres arbejde.

DEIF tilbyder et job i en stærk værdibaseret organisation, hvor man arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er der et forenet ønske om at gøre det bedste for kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du bliver en del af et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbydes der fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage, når det er muligt.

Arbejdssted: Skive.

Rejsedage: 0-5 dage om året.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, CBDO Rikke Dolberg, M: +45 28 98 81 31 eller Research Consultant Line Lykke Pedersen, E-mail: llp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy