Følg os på
Director of Facility

Vil du være med til at skabe de bedste rammer på Danmarks førende resort?

 

HimmerLand er Danmarks førende resort i et internationalt format og tilbyder et væld af aktiviteter hele året, herunder padel, golf, bowling, svømmehal, spa m.m. HimmerLand har derfor de seneste år gennemgået en større udbygning af faciliteter, bygninger og udeområder, og alle delene spiller en stor rolle i gæsternes oplevelse.

Som Director of Facility hos HimmerLand bliver din fornemmeste opgave at sikre, at resortets faciliteter fremstår velplejede og effektive. Herunder sikre at alle de fysiske rammer omkring gæsterne på resortet lever op til den bedst tænkelige oplevelse. Dette gøres gennem et tæt samarbejde med dine teams af dygtige medarbejdere, som fordeler sig på course management, technical management, service management og stock management.

Med reference til HimmerLands CEO får du det øverste ansvar for alt vedligeholdelse, drift og udvikling omkring de fysiske rammer på resortet. Du bliver en del af den samlede ledelse af HimmerLand og får derved et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i organisationen, hvor strategiske beslutninger altid træffes i fællesskab.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Deltagelse i øverste ledergruppe og den strategiske udvikling af HimmerLand
  • Ledelse og udvikling af facility teamet bestående af fire mellemledere og total medarbejderstab på ca. 70 medarbejdere
  • Projektledelse, herunder både optimerings-, ombygnings- og vedligeholdelsesprojekter, samt evt. større bygge- og anlægsprojekter
  • Risikovurdering og optimering af logistik vedr. lagre
  • Kontakt til og forhandling med eksterne leverandører, herunder service og vedligeholdelseskontrakter
  • Drive vedligeholdelsen af bygningsmassen og udeområdet på en effektiv måde. Herunder implementering af uge-, måneds- og årshjul for Facility Management
  • Implementering af et Facility Management system
  • Overordnet budget og regnskab for Facility-området i tæt samarbejde med finans og de enkelte ledere
  • Sikre sikkerhed på resortet herunder kontakt med myndigheder, overvågning og indkøb

Du kommer med min. 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor vedligeholdelse, drift og udvikling af en bygningsmasse har været omdrejningspunkt. Hvorvidt denne erfaring stammer fra det kommunale, statslige eller industrien er mindre vigtigt, det er dog afgørende, at du er en erfaren leder og har ledet en større organisation af faglærte, herunder ledelse af ledere. 

Du har relevant teknisk uddannelse som bygningskonstruktør, maskinmester eller tilsvarende. Dertil har du solid erfaring med projektledelse og har formentlig være involveret i implementering af et Facility Management system.

Samarbejde, fælles mål og familiær kultur er alle værdier, du sætter højt. Det er vigtigt for dig, at I som virksomhed kommer i mål sammen og at du opnår succes gennem dine teams.

Arbejdssted: Lars Larsens Vej 1, Gatten, 9640 Farsø.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy