Følg os på
Direktionsassistent/sekretær/PA

Har du mod på at gå i Karens fodspor?  

 

Værdisættet i Færchfonden er tydeligt: Det ska ku’ nyt’, det ska’ ku’ flyt’ og det ska’ gøres ordentligt. Det lever Karen, som er nuværende direktionssekretær, fuldt ud op til, men beslutningen om at skulle nyde sit otium gør, at Færchfonden skal finde hendes nye dygtige, servicemindede og gode afløser. 

Som direktionsassistent/sekretær/PA hos Færchfonden bliver du en del af et team, som arbejder for at skabe værdi for Færchfonden. Du refererer til CEO, og din vigtigste opgave er, at alle former for forretningsunderstøttende bestyrelses-, administrative og praktiske opgaver for familien og direktionen eksekveres. Du evner altid at være på forkant og have det store overblik over igangværende og kommende aktiviteter, og hvilken praktik der kræves for at nå at eksekvere rettidigt og med rette høje kvalitet.  

Af arbejdsområder kan nævnes: 

Administrativ afvikling, herunder udvikling og kontroller 

 • Mødeindkaldelser og forberedelse  
 • Forberede og bistå med at håndtere og udarbejde dokumenter og materiale til ledelse og bestyrelse 
 • Assistentbistand – fysisk og elektronisk arkivering, koordinering internt/eksternt, praktiske opgaver  
 • Koordinations- og sekretæropgaver der falder naturligt ind i fonden 

Bistå direktion og bestyrelse med 

 • Løbende bestyrelsessekretariatsopgaver, herunder sikre udarbejdelse af dagsordener, afvikling af bestyrelsesmøder og referatskrivning  
 • Almindelig sekretærbistand – udkast, korrektur (dansk og engelsk), renskrivning, e-mail arkivering, referat mv. 

Events 

 • Ansvarlig for samlinger og events for fonden og den brede familie 

Husets værtinde/vært  

 • Modtagelse af husets/fondens gæster  
 • Ansvarlig for lokation 
 • Kalenderstyring og koordinering  
 • Rejseplanlægning 

Du har erfaring med direktionsarbejde og -materiale samt dokument- og system/datahåndtering. Det vil desuden være en fordel, hvis du tidligere har løst opgaver relateret til bestyrelsesmøder og direktionshåndtering, herunder indkaldelser, indhold og referatskrivning.  

Du har et udpræget servicegen og forstår rettidigt og med rette personlige tilgang at imødekomme forskellige opgaver og forespørgsler uden at miste fokus. Robusthed, en positiv tilgang og et godt humør vil være en fordel, når der skal jongleres med mange bolde. Det er afgørende at have en naturlig flair for at afkode sin rolle i en given situation, herunder også evne at være direkte og ærlig i en saglig sammenhæng.  

Rejsedage: Få rejsedage

Arbejdssted: Holstebro

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Caroline Krüger, på E-mail: cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy