Følg os på
Erfaren Patentrådgiver

Vil du gøre en forskel hos et af Europas førende og mest respekterede patentbureauer? 

 

HØIBERG er et af Europas førende og mest respekterede patentbureauer, som hver dag arbejder tæt med en lang række spændende internationale kunder for at gøre deres innovative ideer til virkelighed. Det går godt hos HØIBERG, og de har nu behov for at udvide teamet med endnu en dygtig kollega til deres kontor i København.

Du vil, som erfaren Patentrådgiver, blive involveret i en række forskellige projekter på tværs af HØIBERG og får derved også et tæt samarbejde med kolleger fra de øvrige kontorer i Aarhus, Stockholm og Lund. Udover at yde en kvalitativ og god patentrådgivning til kunderne, vil du også aktivt deltage i videreudviklingen af HØIBERG som virksomhed.  

Af arbejdsområder kommer du til at være involveret bredt, lige fra kommerciel relevant IP-rådgivning, global sagsbehandling, patenterbarheds-, landskabsanalyser og FTO’er til indsigelser og appeller.

Din solide faglige værktøjskasse kommer fra dine minimum 2 års erfaring som patentrådgiver enten fra industrien eller fra bureau. Det er et plus, hvis du allerede har bestået din EQE, men ikke et krav. Du kommer med en teknisk uddannelsesbaggrund på minimum kandidatniveau fra life science, software, mekanik, medtech eller lignende.

Som person går du analytisk og nysgerrigt til dine opgaver. Du brænder for at levere højeste kvalitet til kunderne, og derved bidrage til at en lang række af Danmarks mest innovative ideer kan blive til virkelighed.

HØIBERG tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et internationalt set-up med fokus på work-life balance og et inspirerende arbejdsmiljø.

Arbejdssted: København K.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy