Følg os på
Family Office Assistant

Unik mulighed – det vigtige bindeled mellem Family Office og ejerfamilien bag Lars Larsen Group

 

Som Family Office Assistant bliver du en del af Family Office funktionen i Lars Larsen Group. Afdelingen har et særligt fokus på at understøtte ejerskabet i Lars Larsen Group.

I rollen som Family Office Assistant vil du være ejerfamiliens direkte kontaktpunkt i Lars Lars Group. Du vil i samarbejde med resten af Family Office og de øvrige afdelinger i Lars Larsen Group sikre, at ejerfamilien altid bliver mødt med størst mulig servicering af deres behov, hvad enten det er opgaver, som kan løses på de interne linjer, eller det er i samarbejde med eksterne. Du bliver dermed et afgørende kontaktpunkt for ejerfamilien og skal sikre, at alle opgaver bliver eksekveret og løst til ønsket deadline og med høj kvalitet, integritet og fortrolighed.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ejerfamiliens primære kontaktpunkt i Lars Larsen Group
  • Håndtering af henvendelser fra ejerfamilien
  • Kontakt til eksterne samarbejdspartnere
  • Understøtte i forbindelse med dokumentudarbejdelse og kontrakter
  • Administration af ejendomme
  • Rapportering i henhold til Lars Larsen Groups guidelines

Family Office Assistant udleves i praksis, og det er afgørende, at ejerfamilien imødekommes på deres behov. Du er proaktiv og informativ og forstår at agere i spændet mellem generationer, hvor ejerfamilien altid bliver mødt med en høj grad af ”doer” attitude, hvor ingen opgaver er for store eller små.

Du kommer med dokumenteret erfaring fra en lignende stilling. Du har min. 4 års relevant erfaring fra en lignende stilling f.eks. et Family Office, PA, sekretær i et advokat- eller revisionshus el.lign., hvor fokus har været at have en understøttende og servicerende rolle. Du er rutineret bruger af Word, Excel samt har god erfaring med anvendelse af IT som understøttelsesværktøj af administrative opgaver. Det er en fordel, hvis du har et digitalt mindset og er god til at sætte dig ind i nye systemer.

Som person er du i besiddelse af et stort og imødekommende servicegen, har et godt humør og mestrer at holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften.

Arbejdssted: Indtil årsskiftet vil arbejdsstedet være på hovedkontoret i Brabrand, men i starten af 2024 flytter Lars Larsen Group lokation til Silkeborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy