Følg os på
Filantropichef

Brænder du for at arbejde med filantropiske projekter inden for kultur, viden/uddannelse, iværksætteri og erhverv? 

 

Værdisættet i Færchfonden er tydeligt: Det ska ku’ nyt’, det ska’ ku’ flyt’ og det ska’ gøres ordentligt. 

Som filantropichef hos Færchfonden vil du være ansvarlig for at kvalificere, indstille og motivere ansøgere til potentiel godkendelse inden for fondens formål, herunder særligt Formål B med fokus på unges uddannelse og ældres efteruddannelse, Formål C med fokus på at fremme erhvervslivet, kulturlivet, iværksætteri og videnskabelige initiativer samt Formål D som støtter velgørende eller almennyttige formål i Nordvestjylland. 

Filantropichefen skal gennem sin strategiske og katalytiske tilgang understøtte de mange forskellige projekter, som mange personer og foreninger skaber i Nordvestjylland. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fondens øvrige medarbejdere, bestyrelse, familie, og øvrige interessenter. 

Af ansvarsområder kan nævnes: 

  • Motivere, vurdere, kvalificere og håndtere ansøgninger i overensstemmelse med fondens formål/fundats og strategiske indsatsområder fra mindre donationer til større filantropiske partnerskaber samt indstille og fremlægge disse for fondens bestyrelse til godkendelse 
  • Identificere og opdyrke potentielle projekter i forhold til nuværende og fremtidige initiativer primært inden for kultur og viden/uddannelse, men også iværksætteri og erhverv samt andre strategiske spor, der positivt vil påvirke fondens formål 
  • Initiere kontakt og etablere partnerskaber med interessenter i Nordvestjylland 
  • Tiltrække opmærksomhed til regionen og geare projekter i forhold til andre fonde, virksomheder, kommuner mm. 
  • Anvende kommunikation for at understøtte projekterne, fondens tydelighed for at skabe bedre partnerskaber samt understøtte fondens bidrag til samfundskontrakten 
  • Være den synlige og usynlige hånd, der styrker projekterne 
  • Udvikle og implementere effektmåling og læring blandt projekterne 
  • Initiere og deltage aktivt i relevante netværk 
  • Bringe mennesker og organisationer sammen gennem netværksledelse 

Du har en relevant uddannelse som f.eks. kommunikation, marketing, eller anden humanistisk uddannelse på kandidatniveau og min. 5 års erfaring med fondsarbejde, netværksledelse og/eller filantropisk arbejde. 

Du er analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe gennemsigtighed, kvalitet og validitet på filantropiområdet. Ligeledes er det vigtigt, at du formår at bevæge dig på øverste ledelsesniveau såvel som samarbejde på tværs. 

Du skal have fokus på optimering og forbedring af processer og håndteringen af de mange muligheder på området. Dette komplimenteres af et stort drive og evnen til at se detaljerne samtidig med, at overblikket bevares. 

Som person er du selvstændig og energisk, og du arbejder struktureret, systematisk og analytisk. Du er ligeledes tillidsvækkende og formår at samarbejde med mange kontaktpersoner.  

Færchfonden tilbyder en spændende stilling med stort potentiale og rig mulighed for personlig og faglig udvikling. 

Arbejdssted: Holstebro  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Anne Thomsen, på E-mail: ant@uhc.dk Alle henvendelser behandles fortroligt. 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy