Følg os på
Group Financial Controller

Har du lyst til at være en del af et stærkt og dedikeret finansteam i en international koncern i vækst? 

 

Som Group Financial Controller hos LARS LARSEN GROUP bliver du en del af en afdeling, der har det overordnede ansvar for LARS LARSEN GROUPs Accounting. Afdelingen sidder med det overordnede ansvar for årsregnskaber, månedsregnskaber, konsolidering, ejendomsadministration og compliance. Opgaverne omfatter såvel moder- og datterselskaber relateret til LARS LARSEN GROUP. 

Med reference til Director, Head of Accounting & Controlling vil du, i tæt samarbejde med det øvrige team, bidrage til videre udvikling af en velfungerende økonomiafdeling. LARS LARSEN GROUP har igen i år leveret gode resultater, og man ønsker i høj grad fortsat at være på forkant og agere proaktivt i forhold til udviklingen og projekter, og her spiller økonomiafdelingen en vigtig rolle. 

Opgaverne spænder bredt, lige fra udarbejdelse af finansiel og driftsmæssig rapportering til videreudvikling og optimering af analyser og præsentationer samt budgetterings- og forecastingprocesser. Du vil komme tæt på forretningen og proaktivt opfordre til forbedringer samt sikre, at initiativer eksekveres.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes: 

  • Udarbejdelse af konsoliderede måneds- og årsregnskab i samarbejde med Accounting teamet 
  • Deltagelse i udvikling og forbedringer af konsoliderings- og rapporteringsprocesser 
  • Budgettering og opfølgning på koncernniveau 
  • Drive procesoptimering af interne kontroller – transaktionsbeskrivelser, guidelines, indføre kontroller og opfølgning herpå  
  • Årsafslutning  
  • Koordinering af årsplaner og opfølgning på finansielle resultater  
  • Sikre præcise analyser af business performance og forecast informationer  
  • Medansvarlig for gennemførelse af økonomiske analyser og udarbejdelse af beslutningsoplæg i forbindelse med forretningsudvikling  
  • Via aktiv controlling at udøve problemløsning og foreslå løsninger for ledelse, bestyrelse eller virksomhedsniveau

Du kommer med min. 1-2 års erfaring enten direkte fra revision eller finance controlling i en økonomifunktion. Du har god, praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse inden for controlling, månedsrapportering samt erfaring med rapporteringsværktøjer.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som fx cand.merc.aud., er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Du har en naturlig interesse for optimering og forbedring af processer og er analytisk stærk. Som person er du selvstændig og energisk og arbejder struktureret og analytisk. Ligeledes er du tillidsvækkende og formår at samarbejde med organisationens mange kontaktpersoner. 

Arbejdssted: Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.  

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy