Følg os på
Head of Department for Mechanical

Har du stærke lederevner og solid teknisk viden inden for energisystemer, og vil du spille en central rolle i den grønne omstilling?

 

Som Head of Department for Mechanical hos Rambøll bliver du en del af et stærkt teknisk team, der bidrager til energiomstillingen, da den mekaniske disciplin bidrager til udvikling af grønne energianlæg. Afdelingens primære fokusområder er havvind, power-to-x, brint, carbon capture og gasdistribution og dækker alle aspekter af et projekt, herunder koncept- og forundersøgelser, detailed engineering, EPC og opfølgende ingeniørarbejde.

Med direkte reference til Global Head of Discipline, Mechanical & Plant Design bliver du en del af et ledelsesteam og får et teknisk og økonomisk ansvar. Du bliver samtidig direkte ansvarlig for et team bestående af 28 ingeniører og 2 team leads. Ydermere, kommer du til at supportere afdelingens supportfunktioner i Polen, Indien og UK. Grundet den hurtige vækst på både det danske og det internationale energimarked forventes det, at disciplinen Mechanical & Plant Design vækster 10 til 15% i løbet af det næste år. Den mekaniske afdeling er også vækstet og består i dag af 30 dygtige medarbejdere, inklusiv teamledere.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Skabe en værdibaseret afdeling
  • Udvikling af afdelingens medlemmer samt udvikling af afdelingsstrategien
  • Support af mindre projekter samt at sikre økonomien i større tværfaglige projekter inden for blandt andet konverteringen af kraftværker til biomasse og biomasse til brændstof
  • Ansvar for afdelingsøkonomien og sikre at arbejdsprocesser samt designværktøjer vedligeholdes og opdateres
  • Sikre distributionen af opgaver i teamet
  • Blive en del af disciplinens ledelsesteam
  • Skabe gode relationer med kunder og interne stakeholders
  • Tæt samarbejde med teamet og projektledere med henblik på at sikre den rette kvalitet og overholdelsen af deadlines
  • Interaktion med kunder og andre stakeholders vedrørende tekniske løsninger for at sikre de bedst mulige løsninger til kunden
  • Koordinering med andre discipliner for at sikre optimal og effektiv eksekvering samt kvalitet

Du har en uddannelse som maskiningeniør, og du har erfaring med tværfaglige projekter og mere end 10 års erfaring med mekanisk design – ideelt set inden for grøn energi og hydrogen produktion. Derudover har du gode lederegenskaber og erfaring med ledelse af små eller større teams, gerne med teams placeret i andre lande.

Som person er du selvkørende og evner at få ting til at ske. Du er en stærk teamplayer og troværdig leder, der formår at skabe tillid blandt afdelingens medlemmer. Det er vigtigt, at du har gode menneskelige egenskaber, da teamet har stor fokus på at passe på hinanden. Som person har du en god teknisk forståelse og gode lederegenskaber, der sætter dig i stand til at spare med de erfarne medarbejdere. Du rummer desuden også evnen til både at kunne lede dit personale, udvikle forretningen samt have det overordnede ansvar for styring af ressourcer og projekter.

Rambøll tilbyder et spændende og alsidigt job i en global virksomhed, der med succes har vækstet siden grundlæggelsen i 1945. Fra det øjeblik du starter hos Rambøll, er målsætningen at understøtte din personlige og faglige udvikling, så du vokser med virksomheden. Som virksomhed arbejder Rambøll for at skabe en bæredygtig fremtid, og deres inspirerende projekter og innovative løsninger har til formål at sætte standarden blandt deres medarbejdere.

Rejsedage: Rejseaktiviteten forventes at være mellem 50 og 75 dage om året, hvor du besøger kontorerne i Vejle, Esbjerg og København. Derudover vil der forekomme besøg af supportfunktionerne i Indien, Polen og England.

Arbejdssted: I kørselsafstand til kontoret I København.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Kristina Østergaard på M: +45 24 90 09 21. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy