Følg os på
Kommunikationsansvarlig og PA

Vil du være med til at sætte den kommunikative retning for et af de største og mest bæredygtige byggeprojekter i Danmark? Og trives du med formidling til både bestyrelser og medier?

 

Som Kommunikationsansvarlig og PA hos Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden bliver du en del af et lille dedikeret team, der over de kommende 10-15 år vil arbejde med at gøre sygehusgrunden i Holstebro til et nyt attraktivt og bæredygtigt område med boliger, erhverv og kultur. I rollen vil du komme med helt ind i maskinrummet og få ansvaret for den kernefortælling, der skal bære sygehusgrunden fremad og gennemsyre alt, de gør.

Sygehusgrunden har meget høje ambitioner om at blive et af landets mest bæredygtige byområder.

Hele området skal certificeres til mindst DGNB Guld, der udarbejdes LCA for alle bygninger, og der laves et samlet balanceret CO2 regnskab for hele grunden, som får en afgørende betydning i udviklingen af projekter på grunden. Hertil kommer et stærkt fokus på social bæredygtighed og ambitionen om at lave flere fyrtårnsprojekter til bl.a. afprøvning af planetære mål, absolut bæredygtighed, en CO2 negativ bydel samt regenerativ arkitektur og byudvikling.

Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for kommunikationsplanlægningen omkring at kommunikere sygehusgrundens høje ambitioner om at blive et af landets mest bæredygtige byområder. I rollen vil du ydermere fungere som sparringspartner for ledelsen i Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden på alle kommunikationsrelaterede emner samt agere tovholder på koordineringen af interne kommunikationsaktiviteter på tværs af bl.a. bestyrelse og investorer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Lede udarbejdelsen og eksekveringen af Arealudviklingsselskabets kommunikationsstrategi i tæt samarbejde med den administrerende direktør
  • Bistå den administrerende direktør som PA i de daglige ledelsesbeslutninger
  • Koordinering med Arealudviklingsselskabet Sygehusgrundens eksterne samarbejdspartnere og rådgivere
  • Sikring og strømlining af et vedkommende narrativ og en målbar bevågenhed omkring Sygehusgrunden og aktuelle aktiviteter på grunden på tværs af relevante kommunikationskanaler og forskellige målgrupper
  • Bidrage til planlægning af midlertidige aktiviteter på grunden
  • Bistå med koordinering og intern kommunikation på tværs af Arealudviklingsselskabet Sygehusgrundens involverede parter, herunder mødekoordinering og referatskrivning

Din baggrund og erfaring kan komme fra en lignende stilling gennem journalistisk arbejde i private og/eller offentlige organisationer, gerne med et bæredygtighedsperspektiv, hvorfra du har fået din forståelse for og erfaring med strategisk kommunikationsplanlægning og målrettede kommunikationsindsatser. Du har ideelt også erfaring fra tidligere PA/EA-rolle, herunder planlægning af arrangementer og mødekoordinering.

Du har en relevant uddannelse såsom journalistik eller en kandidatgrad i kommunikation, hvor du har opnået en god forståelse af målgruppeanalyser og kommunikationskanaler, print såvel som digitalt, og hvor du har tilegnet dig et kendskab til performancemåling på kommunikationsinitiativer. Du formidler flydende på dansk og engelsk på både skrift og i tale. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med fx. InDesign og kendskab til simple videoredigeringsprogrammer.

Som person er du struktureret og trives godt i et arbejde med mange interessenter på flere organisatoriske niveauer, og hvor både udviklings- og administrative opgaver vil præge din hverdag. Du har gerne en naturlig proaktivitet og kreativ skabertrang, hvor du både har øje for det store billede og de små detaljer.

Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden tilbyder rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og en rolle som inviterer dig helt tæt på forretningen med stor mulighed for at præge din egen hverdag i en ny stilling med et klart bæredygtighedsfokus.

Arealudviklingsselskabet Sygehusgrundens mål og værdisæt er at være en arbejdsplads, hvor det er trygt og inspirerende at arbejde, så hver enkelt medarbejder kan yde sit ypperste. Man accepterer og respekterer hinandens forskelligheder, og ser det som et potentiale for vækst og udvikling fremfor en udfordring.

Arbejdssted: Holstebro – med fleksibilitet og gode muligheder for at tilrettelægge jobbet, så det passer til dine behov.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Caroline Krüger på +45 51 21 99 33 eller Senior Director, Lise Holler på +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy