Følg os på
Legal Assistant

Er du en holdspiller og skarp på juridisk og administrativ understøttelse? 

 

Som Legal Assistant for LARS LARSEN GROUPs Legal Teams bliver du en del af et team, der arbejder for at skabe værdi for familien bag LARS LARSEN GROUP og gruppens selskaber. 

Med reference til General Counsel og understøttende for de forskellige teams bliver din vigtigste opgave at supportere dine kolleger med alle former for forretningsunderstøttende, administrative og praktiske opgaver og at supplere teamet med selvstændig sagsbehandling inden for afgrænsede områder. Struktur, planlægning og eksekvering er forudsætningerne for succes. 

Du evner at planlægge, udføre og følge opgaver helt til dørs, og du gør en dyd ud af altid at være på forkant. Dette giver ro til egen opgavehåndtering samtidig med, at dine kolleger føler sig godt hjulpet. 

Af primære ansvarsområder og opgaver kan nævnes:  

  • Besvarelse af anmodninger om hvidvaskdokumentation til koncernen, herunder sagsbehandling, dokumentation og træning efter behov 
  • Generel sekretærassistance  
  • Understøttelse af IPR-administration, herunder facilitering af registreringer og fornyelser 
  • Understøttelse af projektstyring, herunder sagsstyring, koordinering og referatskrivning 
  • Understøttelse af screeningsprogram  

I rollen som Legal Assistant er det afgørende, at dine kolleger imødekommes på deres behov og assisteres med hjælp – ofte vil der være tale om dag-til-dag opgaver inden for praktiske og administrative opgaver. Du sætter ligeledes en ære i at løse dine sagsbehandlingsopgaver selvstændigt men samtidig også i samarbejde med de øvrige afdelinger. Din grundindstilling bør være, at ingen opgaver er for store eller små, og at du står klar til at løse alle typer opgaver – også når de opstår med kort varsel. Du er proaktiv og informativ, og du forstår at agere fejlfrit i kommunikationen på såvel dansk som engelsk.

Du har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har supporteret en juridisk og forretningsorienteret enhed. Du har god praktisk erfaring og en gennemprøvet værktøjskasse inden for Officepakken, hvilket gør dig i stand til at arbejde effektivt med administrative opgaver og processer.

Du har et sundt personligt fundament og værdisæt og du ved, at dine personlige værdier er afgørende for samarbejdet og virksomhedens fælles skabte succes. Her tæller det hele menneske, og ønsket om at gøre en afgørende forskel sammen med andre. Kolleger vil opleve dig som værende involveret, en doer og en kollega, som bidrager med et afsmittende godt humør. 

Arbejdssted: LARS LARSEN GROUP, Brabrand v/ Aarhus. Fra årsskiftet 2023/24 Silkeborg. LARS LARSEN GROUP søger en deltidsansættelse på 25-30 timer om ugen.  

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Line Lykke Pedersen på M: +45 41 18 14 55. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy