Følg os på
Legal Counsel, Commercial & Compliance

Med erfaring fra Commercial og Compliance og lyst til at arbejde i en international koncern i vækst

 

Som Legal Counsel, Commercial & Compliance i Lars Larsen Group vil du spille en central rolle som juridisk kapacitet indenfor en bred vifte af complianceretlige områder og projekter, herunder vil du bidrage til udvikling og opdatering af afdelingens processer og procedurer.

Med reference til Head of Legal, Commercial & Compliance, og i et tæt samarbejde med den øvrige organisation i Lars Larsen Group, vil du blive en del af det juridiske team, som understøtter organisationen inden for et bredt spænd af kommercielle, forretningsmæssige og administrative områder. Lars Larsen Group varetager opgaver for såvel gruppens virksomheder som ejerne/familien, og som Legal Counsel varetager du en central rolle som juridisk kapacitet inden for Commercial og Compliance.

De primære arbejdsopgaver omfatter:

  • Sparring og vejledning relateret til complianceretlige discipliner
  • Reviews og analyser
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation og politikker
  • Understøttelse ved implementering af nye processer

Som Legal Counsel kommer du til at have et tæt samarbejde med kollegerne i Lars Larsen Group, der alle arbejder med ambitionen om at understøtte udviklingen af et aktivt og langsigtet familieejerskab, hvor gruppen bidrager til vækst og værdi i samfundet. Opgaverne løses altid med et stort fokus på og med en respekt for værdierne: Købmandskab, Ordentlighed og Vækst.

Det er afgørende, at dine kolleger imødekommes på deres behov og føler sig godt hjulpet i arbejdet omkring gruppens projekter og opgaver. Din tilgang til dette er samarbejds- og serviceorienteret, og hvor du med din faglighed, involvering og nysgerrighed medvirker til at sikre gennemførelsen af projektet. Du er en stærk kommunikator, der kan præsentere komplekse juridiske forhold på en klar og enkel måde.

Du er cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.it. og har min. 4-5 års erhvervserfaring fra en større virksomhed, hvor du primært har beskæftiget dig med den praktiske håndtering af GDPR og andre complianceretlige forhold.

Du er samarbejdsorienteret og trives med kolleger, som er ambitiøse, stiller høje krav til indhold og eksekvering, og hvor fællesskab, samarbejde og en team-orienteret tilgang gør en stor og afgørende forskel i projekter. Du er en stærk kommunikator, fremstår robust og selvsikker med en resultatorienteret holdning baseret på, at der eksekveres på opgaverne.

Arbejdssted: Lars Larsen Group, Silkeborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20 eller CCO, Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy