Følg os på
Økonomi- og administrationschef

Kan du arbejde med en bæredygtig bundlinje, der er mindst lige så vigtig som den økonomiske?

 

Som økonomi- og administrationschef hos Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden bliver du en del af et lille dedikeret team, der over de kommende 10-15 år vil arbejde med at gøre sygehusgrunden i Holstebro til et nyt attraktivt og bæredygtigt område for områdets beboer, erhvervsdrivende og kulturelle institutioner.

Sygehusgrunden har meget høje ambitioner om at blive et af landets mest bæredygtige byområder. Hele området skal certificeres til mindst DGNB Guld, der udarbejdes LCA for alle bygninger, og der laves et samlet balanceret CO2 regnskab for hele grunden, som får en afgørende betydning i udviklingen af projekter på grunden. Hertil kommer et stærkt fokus på social bæredygtighed, og ambitionen om at lave flere fyrtårnsprojekter til bl.a. afprøvning af planetare mål, absolut bæredygtighed, en CO2 negativ bydel samt regenerativ arkitektur og byudvikling.

Med reference til den administrerende direktør får du som økonomi- og administrationschef ansvar for selskabets økonomi – ikke bare den daglige drift, men også udvikling af specifikke udbudsmodeller og paradigmer for salgsaftaler. Du vil desuden skabe cases for investeringsobjekter – bygninger og grunde – og medvirke til at sikre, at de er realistiske ved at trykprøve dem i direkte dialog med markedet.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Tage ejerskab for at udvikle og drive selskabets økonomi og daglige drift, herunder administration og forretningsgange
  • Skabe udbuds- og kontraktmæssige rammer for eksterne rådgiverteams
  • Tilsikre realistiske og attraktive cases for investeringsobjekter
  • Anskueliggøre den økonomiske fordel ved at investere i bæredygtighed
  • Økonomisk projektopfølgning og økonomistyring på aftaler med rådgivere og leverandører
  • Årsregnskab, samt løbende analyser og rapportering til direktør og bestyrelse
  • Koordinere ekstern bogholder og revisors opgaver, samt lejeaftaler, forsikringer m.m.

Din baggrund og erfaring kommer fra en lignende stilling, gerne fra en rådgivende virksomhed, boligadministration eller en mindre startupvirksomhed, hvor du har været involveret strategisk, men du har også været hands on på alle typer af opgaver, store som små. Du forventes at have erfaring med projektøkonomi, og det vil være en klar fordel at have forståelse for dobbelt bundlinje og regnskaber med fokus på bæredygtighed. Du må desuden gerne have erfaring med udbudsprocesser og modeller, samt kendskab til aftaleret og kontrakter.

Du har en regnskabsmæssig uddannelsesbaggrund enten på bachelor- eller kandidatniveau for eksempel cand.merc., HD (R) eller lignende. Du har desuden en solid erfaring med regnskabssystemer, samt regneark og kan selv medvirke til at vurdere, hvad der er behov for af IT-systemer til at supportere rollen.

Som person er du karakteriseret af at være systematisk, struktureret og analytisk. Du har en stærk personlig drivkraft, er selvkørende og loyal. Derudover er du udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af et højt energiniveau og arbejdsmoral.

Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden tilbyder mulighed for faglig og personlig udvikling med ansvar for at forme selskabets økonomi med salg, processer og aktiviteter i tæt samarbejde med nogle af de allerbedste rådgivere, som er håndplukket til opgaven. Arealudviklingsselskabet Sygehusgrundens mål og værdisæt er at være en arbejdsplads, hvor det er trygt og inspirerende at arbejde, så hver enkelt medarbejder kan yde sit ypperste. Man accepterer og respekterer hinandens forskelligheder, og ser det som et potentiale for vækst og udvikling fremfor en udfordring.

Arbejdssted: Holstebro – med fleksibilitet og gode muligheder for at tilrettelægge jobbet, så det passer til dine behov.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Julie Philipsen på +45 61 31 40 04 eller Senior Director, Lise Holler på +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
We are more than 200 people who work with knowledge, creativity and technology
Strategic counselling Marketing & Advertisement UX & Digital development PR & Communication Recruitment of leaders and specialists Event design

Privacy Statement Business Ethics Cookie Policy